Reteta de pulpa de miel la cuptor … DELICIOASA

INGREDIENTE:

  • pulpa miel
  • ulei de masline
  • sare cu chilly
  • busuioc
  • usturoi
  • cimbru
  • apa
  • sos soia
  • condimente pentru miel

 

Atat de buna e reteta incat pot spune ca nu am mai mancat niciodata o friptura mai buna.
Ei bine se ia o bucata de pulpa de miel si se pune la marinat, 12-24 ore, in ulei de masline, sare cu chilly, busuioc si usturoi, nu inainte de a o masa bine cu condimentele din descriere. A doua zi se scoate din frigider si inainte de a fi pusa la cuptor se lasa o jumatate de ora afara, se aseaza pulpa in cuptor pe gratar si dedesupt se pune o tava cu apa si cimbru -aici urmand a se colecta si sucul de la miel si in timp ce apa fierbe cimbrul emana aroma- Din 15 in 15 minute se unge cu urmatorul amestec facut in mojar : 2 catei de usturoi, jumatate de lingura de sos de soia, ulei de masline, sare cu chilly, condimente pentru miel. Friptura se lasa 2-3 ore la cuptor, depinde de marimea pulpei. GATA!
Eu garantez ca e ceva senzational de bun si ca sa va demonstrez va arat si poza


 


POFTA BUNA SI PASTE FERICIT
P.S. Reteta perfecta si pentru cei ce nu iubesc mielul, eu zic ca e atat de delicioasa incat o vor manca si cei mai pretentiosi

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *