Dieta, saptamana 6

Saptamana 6 (primele 4 zile)
Urmatoarele produse pot fi consumate fara limite la orice ora:

  • branzeturi, iaurturi si lapte batut pana la 7 % grasime
  • legume crude din lista: salata verde, rosii, castraveti, ridichi, varza, ardei gras, gogosari, ardei iuti, conopida, broccoli, ciuperci, dovlecei, fasole verde, spanac, gulii, fenicul, telina, ceapa, usturoi, sparanghel, anghinare, praz, andive, hrean si toate ierburile aromatice: marar, patrunjel, leustean, busuioc, tarhon, dafin, oregano. Se pot folosi: sare, piper, boia dulce/iute, scortisoara, chimen, curry,
  • apa, ceai, cafea, bauturi acidulate light

In plus sunt permise urmatoarele alimente in cantitati limitate:

  • 1 ou /zi
  • 200 gr fructe/zi cu exceptia celor tropicale
  • 150 gr peste sau 100 gr carne pui
  • 1 castron supa de legume clara fara morcovi
  • 1 cana de legume gatite (nu prajite)

ATENTIE! Nu se folosesc pasta/suc de tomate pentru gatit ci rosii proaspete sau din conserva fara zahar. Nu se foloseste vegeta pentru gatit!

Saptamana 6 (urmatoarele 3 zile)

Zilnic se pot consuma in cantitati nelimitate:

  • carne fiarta, la cuptor sau la gratar de porc, vita, pui, curcan, ficat. Atentie carnea va fi fara grasime (inclusiv pielea de pui se va inlatura)
  • peste (orice tip) :fiert, gratar, afumat, conserva
  • legume crude (cele de mai sus)

In plus sunt permise 2 lingurite de ulei pe zi
Absolut interzise :

  • lapte
  • fructe
  • legume gatite
  • carne sau peste prajit
  • otet

Se vor bea multe lichide!!!!!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *