E.M.M.A -alaturi de parintii care au pierdut un copil

             Zilele trecute am vandut pe net scoala de mers unei doamne tare dragute si aseara cum m-am uitat pe la mesaje am dat de ea. Din mica curiozitate am intrat la ea pe profil si ce credeti ca am facut dupa? plangeam ca un copil asa mult m-a impresionat! Asa am aflat de organizatia E.M.M.A, o organizatie ce sustin parintii de ingeri, eu nu sunt in situatia asta dar ma doare sufletul cand ma gandesc la acei parinti. Nu cred ca e suferinta mai mare pe pamant decat sa pierzi un copilas 🙁 sunt atat de afectata incat uite ca m-am decis sa va si scriu despre asta.

Este organizatia fondata de Bianca Brad in memoria fetitei Emma Nicole si a tuturor copiilor plecati prea curand de printre noi. Din punctul meu de vedere aceasta organizatie e ca o poarta deschisa spre alinare.
Am vazut tot felul de evenimente organizate pentru a ajuta parintii, m-a impresionat cea cu baloanele care le ridici la cer sa zboare si fiecare balon are trecut pe el numele unui inger plecat la cer. E foarte important sa sti ca ai pe cineva alaturi care te sustine si nu te judeca, care te ajuta sa treci…defapt nu sa treci peste pentru ca nu cred ca treci niciodata peste dar macar sa-ti fie mai usor sa mergi inainte sa sti ca nu esti singurul parinte ce plange pentru ingerasul lor.

Am intrat si pe site-ul organizatiei  E.M.M.A si sincer nu pot citi tot ce e acolo pentru ca deja am ochii inlacrimati si chiar nu am forta necesara sa continuu. Eu nu sunt in organizatie dar sustin acesti parinti de ingerasi si sunt alaturi de ei cu sufletul meu si promit ca de azi inainte in ruga mea zilnica sa-i numesc si pe ei si pe ingersi lor.
Daca sunt printre cititori parinti in situatia asta va recomand sa intrati aici E.M.M.A si sunt sigura ca o sa va fie mai usor sa va alintati suferinta. Va doresc multa sanatate, sa va dea Dumnezeu forta necesara sa mergeti inainte.

Va pup cu mult drag :*

Comments

comments

4 thoughts on “E.M.M.A -alaturi de parintii care au pierdut un copil

  1. Multumim Bianka ! Si o spun din inima, pentru ca e adevarat….nu poti sa treci peste aceasta trauma…uitand ce s-a intamplat … dar poti sa mergi mai departe si poti sa faci asta si ajutand alti parinti de ingeri.
    Cu mare drag,
    Simona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *