O CASA- Visul meu

                        Da! asta este scopul meu de acum incolo, sa avem un loc doar al nostru, cu o curte mare in spate unde sa se joace Mario cu catelusul lui Aris, sa aiba tot felul de minunatii de la topogan la leagan ca si asa nu prea e spatiu pentru el , tare mult mi-ar placea sa aiba propiul lui spatiu de joaca, ma gandeam ca la casa sa-i amenajez mansarda doar pentru el si cum vreau tot ce e mai bun pana si geamurile trebuie sa fie de calitate si sa mentina caldura inauntru, nu? Si cum mi-a venit ideea unui spatiu de joaca super luminos si doar al lui ma pun si caut geamuri si nu orice geamuri ca pana la urma daca dai un ban vrei calitate si unde altundeva gasesti ferestre de calitate pentru mansarda si nu orice ferestre ci ferestre Velux sau ferestre Fakro decat  la cea mai de incredere firma FERESTRE DE MANSARDA o firma cu sediul in Bucuresti dar care spre fericirea mea face livrari si in tara 🙂 si asta ma bucura pentru ca imi era si ciuda acum ca am gasit o firma de incredere cu produse de calitate sa nu pot avea parte de serviciile ei doar pentru ca stau in Sibiu. Si sunt tare multumita pentru ca nu stiam daca sunt posibile jaluzelele pentru ferestrele de mansarda si uita ca e posibil, ei le au !!! Numa bine cand e vara si bate soarele prea tare am si cum sa-l feresc pe Mario de razele solare cu aceste jaluzele, pe deasupra ca ai calitate ai si preturi accesibile la ei, inclusiv fac oferte, una dintre oferte incepe chiar de maine pana in 1 mai 2013 la care ai montajul standard gratuit! Ce altceva sa-mi mai doresc? Si cand creste baietelul face mami din mansarda un dressing :)) sa arate c-am asa.

Frumos, nu? As sta doar acolo printre lucrurile mele, frumos ar fi! sau as putea sa ne mutam noi dormitorul acolo sus sa nu-l deranjam pe Mario cand vine cu cate cineva acasa 🙂 
Desi sa fiu egoista as prefera mai bine dressing-ul doar pentru mine, ar fi locul meu de refugiu, ma si vad acolo cu o cafeluta in mana uitandu-ma la fereastra de mansarda si simtindu-ma cat mai aproape de cer si de Dumnezeu. Intr-un final ce mai conteaza, important e ca e amenajata la nivelul asteptarilor mele si ferEstrele pe care le montez ma tin o viata.
      VA PUP :*

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *