Prietenia o poveste?

      Acum cativa ani cineva mi-a spus ca prietenia este o poveste, ca nu exista, ceea ce m-a facut sa rad. Dar cu timpul am inceput sa dau crezare acestor cuvinte, dureros sa fi tradat de cel caruia i-ai dat si ultima bucata de paine, dar se intampla si din pacate foarte des, lumea a devenit tot mai rea, poate din cauza vietii care o ducem cu totii, poate din cauza neajunsurilor, nu stiu de ce dar cert e ca oameni dezamagesc mult si tot mai des si din motive prostesti si marunte. Dar oare cum masuram iubirea? Oare conteaza neaparat vechimea ei? Oare intr-un timp scurt iti dai seama de adevarata prietenie? Eu zic ca DA! Sau asa vreau sa cred, pentru ca daca nu as crede as putea fi iar dezamagita, frica ce e acolo in suflet ascunsa si asta pentru ca poate eu am dat tot si celalalt nici un sfert probabil si acel sfert era un ” fals “.
     Nu m-as fi gandit niciodata ca as putea scrie despre prietenie sau despre persoanele dragi mie dar uite-ma scriind :). Vorbesc despre acele persoane care nu te suna cand au nevoie de tine ci te suna pur si simplu sa vada ce mai faci, daca esti bine si atat, care vor sa te sprijine, care te ajuta fara sa intrebe si pe care tu ii susti la fel de mult. La mine nu sunt multe persoane pe care le pot include  in “prietenia adevarata” si incep bineinteles cu mama mea care dupa mama imi e si o buna prietena 🙂 cu care pot povesti orice, persoana care ma sprijia si ma iubeste neconditionat.

Mama mea si Mario( baietelul meu)

Pe langa faptul ca mi-e sot, mi-e si iubit, mi-e si PRIETEN, omul care ma completeaza care ma opreste cand  dau sa fac pasul gresit, omul care imi ridica moralul de fiecare data cand e nevoie, pe langa iubirea mare si  sincera ce ne tine uniti exista si aceasta prietenie care ne ajuta sa comunicam perfect, sa ne stim  perfect unul pe altul. Ar fi multe de zis, dar multe nu se pot exprima in cuvinte.

sotul, iubitul si prietenul meu 🙂

     Acum 3 ani si ceva am cunosut-o pe Geeanyna cea care a devenit si nasa noastra intre timp :), o fata deosebita, o persoana cu care am multe in comun care mi-a fost alaturi si la bine si la rau, acea persoana care imi spune mi-e dor de tine si care plange ca nu poate ajunge cand vrea ea de la Timisoara la Sibiu, pentru ca sta la Timisoara din pacate, intre noi e acea prietenie care nu se sterge din cauza distantei, care nu are nevoie de telefone zilnice, o prietenie perfecta si sincera.:)

nasa si prietena mea(stanga)

Si ultima dar nu cea din urma, Raluca, o persoana speciala cu un suflet atat de bland si de bun, o persoana pe care cred ca destinul mi-a scos-o in cale intentionat :), nu ridic pe nimeni in slavi sa nu credeti asta, doar exprim ceea ce simt eu si ceea ce este adevarat. Raluca e aici…langa mine, e acea persoana cu care ai o chimie, cu care ai ce povestii, cu care te simti bine si ai impresia ca o cunosti de-o viata, Acea prietenie care nu cere prea multe dovezi, acea persoana ce mi-a demonstrat ca prietenia nu tine cont de “vechime” si ii multumesc!

prietena mea 🙂 de suflet

    Nu sunt multe persoanele din jurul meu, persoane sincere caruia le-as da viata mea fara sa-mi fie frica ca-si vor bate joc de ea. Persoane care reusesc sa-mi aduca zambetul pe buze cu un simplu gest sau o simpla vorba, care stiu ce sa-mi zica si cand sa-mi zica, persoane pentru care as infrunta o armata :). Si nu mi-e rusine sa le spun ca ii iubesc si le vreau tot binele din lume pana si binele meu daca e nevoie.
                      Si pentru voi patru de mai sus va dedic aceasta melodie!!! :*
   Deci prietenia exista!
  VA PUP :*

Comments

comments

One thought on “Prietenia o poveste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *