Fara biblioteci ce ne-ar ramane? N-am mai avea nici trecut nici viitor

     Putina lume mai citeste carti in ziua de azi , putini sunt cei care mai cumpara carti si e pacat. Intotdeauna mi-a placut  sa citesc desi in ultima perioada nu am prea avut cum pentru ca Mario e tot pe mine si nu am cum sa ma concentrez.  Darultima oara am citit cartile scrise de Paulo Coelho, scriitor ce mie imi place foarte mult, chiar recomand cartile sale. Am citit Aleph, Alchimistul, Jurnalul unui mag, Unusprezeceminute, Walkiriile si ar mai fi cateva care le-as mai citi din colectia lui. Printre cartile citite se numara si cartea scrisa de Oana Pellea-JURNAL o carte reusita din punctul meu de vedere sau o carte despre educatia financiara “Tata sarac tata bogat-Robert T. Kiyosaki. 

                Visul meu ar fi sa am in casa mea o camera doar a mea plina de carti, o biblioteca enorma si daca as putea toate cartile mi le-as lua toate o data 🙂 de la bookcity, e mult sa le iau pe toate dar as incepe pe categorii. Prima categorie ar fi  despre dezvoltare personala, am ales o carte pe care as citi-o prima Avantajul Optimismului-Terry Paulsan 
Bineineles ca as lua si din categoria pentru copii, trebuie sa-l invat de mic pe Mario ca atunci cand va fi mare sa adore cartea.As alege literatura pentru copii , romana apoi cea universala, prima carte ar fi de povesti evident :), am ales Prima mea carte de povesti + CD , poate asa ne va fi mai usor cu somnul seara .
Da si cum spuneam mai sus ar fi frumos sa am o biblioteca, enorma! As face cadou cele mai noi carti aparute pe bookcity, ar fi frumos sa incurajam cititul cartilor prin campania E usor sa daruiesti , o campanie organizata de bookcity ce consta in ambalarea gratuita a cartilor ce doriti sa le faceti cadou, pentru a beneficia de aceasta optiune bifati la cosul de cumparaturi “Ambaleaza cadou – Gratuit” si gata va ajunge ambalata exemplar intr-o hartie speciala.
Nu va doresc decat spor la citit si spor la cumparaturi de carti.
Va doresc o biblioteca cat mai mare pentru ca biblioteca este templul învăţăturii, iar învăţătura a eliberat mai mulţi oameni decât toate războaiele din istorie.
VA PUP :*

Comments

comments

2 thoughts on “Fara biblioteci ce ne-ar ramane? N-am mai avea nici trecut nici viitor

  1. Eu sunt cam egoista cu cartile, le dau imprumut dar le vreau inapoi neaparat! Oricat as avea biblioteca de mare. Dar am mai si daruit din cand in cand…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.