VA INVIT CU DRAG LA SIBIU

              Ca in fiecare an de sarbatori Sibiul si-a facut o traditie din a organiza frumoasele Targuri iar anul acesta urmeaza traditionalul Targ de Pasti care se afla la cea de-a patra editie si va avea loc in perioada 26 aprilie – 7 mai 2013 in Piata Mare a Sibiului.

Se vor amplasa 45 de cabanute din lemn plus multe alte surprize superbe. veti putea gasi 45 de producatori locali si din tara, reprezentanti ai diverselor categorii de cadouri si articole de artizanat specific acestei perioade si bineinteles si produse traditionale. Va asteapta cu activitati dedicate copiilor printre care se numara  “Vanatoarea oualor de Paste”, “Olimpiada de Paste”, ateliere de creativitate  in “Casuta iepurasului” si actiuni educative pe tema Sarbatorilor Pascale. 
        Cu ocazia vizitarii Targului de Pasti aveti ocazia sa cunosteti Sibiul mai bine, iar Hotel Ibis vine cu o oferta senzationala pe perioada celor 12 zile cat dureaza Targul de Pasti si anume 2 nopti de cazare la doar 66 euro sau 3 nopti la 99 euro, oferta vine inclusa cu un tur al orasului, 20% discount la Pardon Cafe, iar daca prindeti noaptea Invierii la noi aveti o gustare inclusa si un cadou surpriza!!!
Eu zic ca e o ocazie buna sa ne vizitati :). Daca doriti sa va faceti rezervari la Hotel Ibis o puteti face la urmatoarea adresa de e-mail reservations.sibiu@ibishotels.ro, nu uitati sa specificati la sfarsitul e-mail-ului parola” DIY Bianka BLOG”.
           Va asteptam cu mare drag si va promit ca nu o sa regretati!!!
           VA PUP :*

Comments

comments

6 thoughts on “VA INVIT CU DRAG LA SIBIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.