CE FACEM DE PASTE?

               M-a luat nostalgia cu gandul la Sarbatorile de Paste :), poate de ce nu e familia completa niciodata de Invierea Domnului si e trist :(. Dar anul acesta m-am gandit sa merg cu Mario in Piata Mare a Sibiului pentru ca asa cum v-am mai povestit aici, are loc Targul de Pasti si cred ca timp de 12 zile avem tot timpul sa mergem si nu o data ci de mai multe ori 🙂 pentru ca tine din 26 pana in 7 mai, ar fi pacat sa nu mergem desi e atat de aproape (5 minute cu masina).

            Nu-l voi putea pune pe Mario la “Vanatoarea Oualor de Paste” sau “Olimpiada pe Paste” pentru ca e prea mic dar sigur il voi baga un pic in “Casuta Iepurasului” sa vad ce creativ este :). Si ii voi face poze cu Iepurasul care sigur va fi prezent in Piata Mare.
Mai mult ca sigur cadourile “de la iepuras”  le voi alege din Targul de Paste , am 45 de casute de unde pot alege!!! Deci sigur o sa gasesc ceva pentru fiecare pentru ca vor fi tot felul de produse de artizanat si cadouri specifice acestei sarbatori.
           Si cu ocazia asta o sa ne plimbam peste tot, Piata Mare , Piata Mica, Parcul Tineretului ca tot sunt aproape una de alta :). Si uite asa ne vom petrece noi Pastele plimbandune prin minunatul Targ de Pasti si simtindune ca in povesti.
          P.S. Nu uitati de oferta Hotelului Ibis pe perioada de 12 zile cat tine Targul de Pasti 
Daca vreti sa ne plimbam prin Piata Mare nu va ramane decat sa va faceti rezervare la Hotel Ibis printr-un e-mail la adresa urmatoare reservations.sibiu@ibishotels.ro mentionand la sfarsitul mesajului parola “DIY Bianka BLOG“.
      VA PUP :* , NE VEDEM LA TARGUL DE PASTI :*

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.