Sibiul meu drag

    Ma gandeam sa va arat celor care nu sunteti din Sibiu ce ati putea vizita daca veniti la mine in oras 🙂 eu zic ca nu o sa regretati. Acesta este vestitul Pod al mincinosilor, un pod plin de legenda unde toti turisti se fotografiaza,

este primul pod din Romania care a fost turnat in fonta si al doilea din Europa, se zice ca pe acest pod fetele neprihanite faceau juraminte iubitilor, dar dupa nunta se dovedea ca nu erau chiar atat de neprihanite, iar barbatii le luau de par si le aruncau de pe pod.
 Aceasta este Piata Mica din Sibiu
un loc plin de cafenele si restaurante, superb mai ales seara. 
 Parcul Sub Arini care are o arie de 22 de hectare 
 Si bineinteles nu puteti rata Muzeul Satului din Sibiu
Centrul vechi al Sibiului 
Si bineinteles Piata Mare unde au loc tot felul de festivaluri si targuri iar cel care urmeaza si tine 12 zile este Targul de Pasti ce incepe im 26 aprilie si tine pana in 7 mai. Si despre care v-am mai vorbit aici si aici.
 Si daca va doriti sa veniti la Sibiu pe timpul Targului de Pasti sa nu uitati de oferta Hotelului Ibis 
Rezervarile se fac la adresa de e-mail reservations.sibiu@ibishotels.ro, iar la sfarsitul e-mail-ului puneti parola     “”DIY Bianka BLOG”
VA PUP :*

Comments

comments

4 thoughts on “Sibiul meu drag

    • Sunt locuri frumoase, mai ales în Bucovina, acum că totul e verde și în mai vor înflorii copacii, florile tot… Se pot face excursii montane, dar și vizita orașe-stațiuni ca Vatra Dornei, Rădăuți, Cacica… Numai să ai timp și bani și voință. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.