Inventia la un loc de cinste

   Voi stiati cine a contribuit la descoperirea hormonului antidiabetic eliberat de pancreas, adica insulina? Ei bine e un roman si se numeste Nicolae Constantin Paulescu, un om de stiinta , medic si fiziolog, profesor la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Eu am aflat asta acum si nu e singurul roman care a invetat ceva atat de util mai sunt si altii si vor mai fi. Iar compania 3M ii va face cunoscuti pe cei mai buni dintre inventatorii romani prin crearea Pr3miaza Inovatia care isi propune sa-i sprijine pe invetatori si sa-i premieze si va pot spune ca nu sunt putini si puteti fi chiar voi urmatorii inventatori de succes daca va inscrieti in campanie.
    Proiectul Pr3miaza Inovatia este unul de sustinere si promovare a inventatorilor romani , anual sunt sute de participanti la concursul de inventica. proiectul este unul complex care incepe cu cateva evenimente locale desfasurate in 5 universitati prestigioase, alese pentru istoria si traditia lor in cercetare, dupa cum urmeaza
22 mai 2013 Cluj – Universitatea Tehnica, ora 12
23 mai 2013 Iasi – Universitatea Tehnica Gheorge Asachi, ora 12
apoi Timisoara, Brasov, Bucuresti. Unde speechul este sustinut de un inventator local. Stundenti se pot implica in proiect astfel putand castiga un iPad sau un pachet de produse 3M.
Iar daca sunteti inventatori amatori si vreti sa deveniti populari atunci va invit sa va puneti filmuletul pe www.inventamatori ro unde pe langa popularitate puteti primi si voturi.
    Punctul culminant al campanie va fi cel de decernare a premiilor la “Gala premiilor inovatiei romanesti” unde vor fi prezenti oameni de stiinta, inventatori, oameni de afaceri, jurnalisti….
    Nu pot decat sa felicit pe cei implicati in proiect si sa le urez mult succes celor care vor participa.

Comments

comments

2 thoughts on “Inventia la un loc de cinste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *