FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRU

         FITS aduna la Sibiu numeroase personalitati. Recunoscut pe plan international Festivalul de Teatru de la Sibiu promoveaza o imagine pozitiva pentru Romania. Anul acesta festivalul incepe din 7 iunie pana pe 16 iunie.

        O alta latura benefica a festivalului este reprezentata de spectacolele stradale. Exista lume care poate nu isi permite sa mearga la piese de teatru sau pur si simplu nu au avut ocazia. Prin aceste spectacole lumea este atrasa catre teatru, catre arta.
        Teatru ne permite sa ne transpunem intr-o lume si ne rupe de viata cotidiana. Copii fiind, ne bucuram de povestile si piesele de la Teatrul Gong. Ca si adulti uitam uneori sa visam. Piesele de teatru ne leagas din nou de aceasta lume imaginara, o lume in care orice este posibil.
        Faptul ca festivalul a ajuns la editia 20, denota cat de apreciat si bine vazut este in Europa. Tema festivalului din acest an este “Dialogul”.
        Pot spune ca sunt o norocoasa ca locuiesc in Sibiu si am avut ocazia sa ma bucur in fiecare an de acest festival. Ceva super ce iti ramane in minte pentru mult timp, iar serile dupa incheierea programului, unde ai ocazia sa cunosti mai bine actorii si sa interactionezi cu acestia sunt si ele memorabile.
        Nu pot decat sa le urez celor de la FITS la cat mai multe editii, un calduros “La multi ani” si sa nu uitam sa ii multumim Domnului Constantin Chiriac care a avut initiativa in 1993 de a reda orasului stralucirea pierduta prin organizarea acestui festival.

Va pup, Bianka

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *