Bizcaf mi-a purtat noroc

    De curand am vandut masina pe un site de anunturi cu mult succes si eficient, anunturile gratuite si usurinta postarii anunturilor m-a atras. Si nu doar atat, am pus masina si in doua zile am dat-o 😀 cine s-ar fi gandit? Pentru ca mai nou oameni nu mai prea merg in targ cu masinile sa le vanda, sunt putini care se mai sinchisesc sa faca asta, e mult mai comod sa stai acasa pe net si sa cauti pe anunturi Sibiu (in cazul meu), sa suni la om si sa mergi sa vezi produsul. Asa am cumparat si a treia masina, am intrat, am vazut, mi-a placut si am sunat  propietarul, ne-am intalnit mi-a placut ce am vazut si am cumparat. De ce sa nu-ti convina asa cand e atat de usor si GRATIS.

    Acum orice afacere merge mai usor asa,  intri , pui anuntul gratuit fara a fi necesar sa-ti faci cont pe site si gata astepti sa te sune cumparatorul. Eu una chiar am avut succes asa si tot ce am pus pe anunturi am vandut , exista si un gram de noroc, sotul zice ca eu am noroc la vandut si daca vrea sa vanda ceva nu pune el anuntul ci ma pune pe mine :).
     Sincer eu intru pe Bizcaf si cand nu vreau sa vad ce s-a mai postat chiar daca nu vreau sa cumpar neaparat ceva. E usor intri pe bizcaf.ro si iti apare harta Romaniei asa 
selectezi orasul in care vrei sa vezi anunturile si gata 🙂 usor ca “buna ziua”. Acum ca v-am prezentat bizcaf nu pot decat sa va urez spor la vanzari si bineinteles la cumparaturi.
  VA PUP :*

Comments

comments

One thought on “Bizcaf mi-a purtat noroc

  1. E super ok bizcaf nu "rupe" cu grafica dar la capitolul functionalitate sta bine. Un nou site de anunturi foarte ok este si anunturili.ro cu un aspect aerisit si la fel de usor de folosit.. recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *