Frica de carnet?

        Frica de masina? De ce? cand e atat de frumos sa conduci. Prietena mea draga de ea si-a pierdut increderea in ea cand vine vorba de condus, cum altfel daca cu politistul in masina a reusit sa rascheteze oglinzile la vreo 4 masini de pe margine in timp ce lua curba. Normal ca i-a fost frica si a doua oara. A trecut ceva timp de atunci si acum vrea sa se apuce din nou cu tot la fel de multe emotii. Bineinteles ca a uitat tot ce a invatat si de atunci s-a schimbat legislatia rutier dar speram ca s-a si maturizat si nu mai este atat de emotiva sa se blocheze brusc si sa faca “prapad”. Azi am dus-o la scoala de soferi si am inscris-o cu speranta ca azi va fi o zi cu mare noroc :).
    Acum e usor sa faci totul la laptop, pe vremea cand am dat eu eram tot cu cartea in mana si cu caietul dupa mine peste tot pana si la lucru cum prindeam timp liber faceam un chestionar. E mult mai usor sa inveti si mult mai comod totul e sa vrei. Sotul meu a reusit la inceputul anului sa-si ia carnetul de sofer si asta cu ajutorul site-ul Permis de Conducere care acum se gaseste pe  www.pdc.ro, atat de usor de accesat si de lucrat cu el, eu chiar ii sunt recunoscatoare pdc-ului 🙂 pentru ca doar cu ajutorul lor el a reusit, fiind o fire care nu are rabdare si care l-a inceput se enerva dupa fiecare greseala, dar totul e atat de simplu pe PDC.ro
Gasiti aici chestionare auto explicate, legislatie rutiera precum si stiri in legatura cu noile reguli si legi, puteti pune tot felul de intrebari la care vi se va raspunde, primi sfaturi…. Ideal si perfect pentru prietena mea care sigur acum va lua carnetul, doar are cel mai bun sprijin acum!

     VA PUP :*

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.