Iubesc cosmeticele naturale

   Sunt de parere ca toate femeile ar trebui sa foloseasca produsele cosmetice, mai ales cremele. Eu nu as putea trai fara o crema de fata hidratanta pe care o aplic zilnic pe fata si inaintea machiajului. De curand am descoperit o gama de produse Ischia Cosmetice Naturale. Ischia cosmetice naturale cunoscute si sub numele de Ischia le terme della belleza a fost fonadata in anul 1992, produsele avand propietati ale apelor termale  imbunatatite cu arome naturale, In Italia comapania are mai mult de 2000 de magazine. Dupa cele scrise mai sus eu zic ca e destul pentru a le castiga increderea si a ne convinge sa cumparam produsele naturale.

    Acum dupa cele stiute e greu sa aleg doar un produs, mai ales cand aud de apa termala pur si simplu ma indragostesc :). Am decis totusi sa vad ce regasesc in sectiunea Cosmetice naturale ingrijire fata , iar cea care mi-a tras cu ochiul a fost crema nutritiva

ce are o actiune emolianta, nutritiva si hidratanta. Contine minerale optinute din apa termala, ulei de germeni de grau, ulei de migdale dulci, acid hialuronic si vitamian E. 
 Dar cand aud de apa termala imi doresc mai mult de atat si cum cosmeticiana mi-a recomandat o crema contur ochi efect lifting, am intrat si la sectiunea Cosmetice naturale gama Prestige unde am gasit ceva potrivit pentru mine 
o crema delicata bogata in ingrediente active precum retinolul, vitamina E, proteina de soia si Haloxyl ce ajuta la reducerea ridurilor, a cearcanelor si pungilor de sub ochi. 
        Gama Ischia o gasiti doar pe http://www.ischiacosmetice.ro/, unde daca va faceti cont pana in data de 18 octombrie 2013 puteti castiga in data de 21 octombrie prin tragere la sort unul dintre cele 4 vouchere a cate 50 lei. Va doresc mult succes!
      VA pup :*
P.S. Aveti grija de voi si de pielea voastra 🙂

Comments

comments

6 thoughts on “Iubesc cosmeticele naturale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.