In doua cuvinte: Blog Awards

  Am fost intrebata la un moment dat de o domnisoara sau doamna in ce consta un blog pentru ca as fi inspirat-o si si-ar dori sa-si faca si ea unul, ei bine i-am explicat eu cum am putut mai bine insa nu stiu cat de mult a inteles, imi aduc aminte ca eu la inceput nu am avut pe nimeni sa-mi explice anumite chestii, multe le-am descoperit eu incet incet. Pe langa faptul ca scrieti absolut despre ceea ce va place puteti impleti cumva pasiunea pentru scris cu campaniile din care puteti castiga premii. Azi vorbesc cu cei care vor sau au deja un blog si isi doresc sa participe la campaniile de pe Blog Awards. Ce este Blog Awards? ei bine a fost lansat in martie 2011, este primul site romanesc care face legatura intre bloggeri si companii prin intermediul campaniilor si concursurilor. Astfel companiile si brandurile interactioneaza cu social media. Blog Awards functioneaza in parteneriat cu unul dintre cele mai cunoscute si apreciate bloguri din Romania, Blogatu.ro si colaboreaza cu numeroase agentii de PR si publicitate din Romania.

    E foarte simplu, ai un blog, iti faci cont pe Blog Awards si participi la campaniile in desfasurare. De exemplu cum ar fi campaniile care sunt in aceste moment pe site:

  • unul dintre ele este campania Lyoness care se incheie in 17 octombrie 2013, unde marele premiu consta intr-o tableta Allview VIVA Q7
  • campania LookSexy , care se incheie in 2 octombrie 2013, premiul cel mare fiind un voucher in valoare de 300 lei
  • campania Ischia Cosmetice ce dureaza pana pe data de 18 octombrie 2013, premiul intai fiind un voucher in valoare de 250 lei
  • iar una dintre campanii este una la care particip si eu chiar cu acest articol si anume Promoveaza campaniile Blog Awards, unde premiul cel mare este o boxa Allview S-Bass si primesti garantat 100 de galbeni blogosferici, campanie ce tine pana pe data de 12 octombrie 2013.

   Sunt mult mai multe campanii pe site, eu v-am prezentat cateva dintre ele, nu va pot dori decat mult succes in toate campaniile la care va propuneti sa participati.

      Sincer nu particip la aceasta campanie pentru premiul cel mare, particip pentru cei ce nu cunosc Blog Awards desi detin un blog sau mai multe, vreau sa vin in ajutorul lor.
      VA PUP :* si spor la scris!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.