Lacrimi curse pe obraz

      Lacrimi curse pe obraz…..erau de mana amandoi veneau de la ecografia copilasului inca nenascut, opreste o masina alba langa ei, coboara doi barbati destul de masivi:
– Tu vi cu noi la sectie, ai ceva de declarat, spuse unul dintre poitisti catre barbat.
Au ramas blocati amandoi , fata se pierduse, lacrimile ii curgeau pe fata, el era si mai ingrijorat. Abea i-au lasat sa-si ia la revedere si sa-i dea cheile si telefonul. Baiatul se urca in masina, fata ramane blocata in mijlocul trotoarului uitandu-se dupa masina alba si plangand fara incetare. Era singura pe lume, nimeni nu-i stia suferinta. Au trecut zile, a fost arestat 29 de zile de doua ori la rand, transferat de la Sibiu la Aiud, dureros si fata nu inceta din plans, copilasul simtea asta si era tot mai agitat. El era acolo inchis, regretand faptul ca a vandut niste lucruri furate. Cautarea unui avocat bun a fost o adevarata provocare. Se vedeau doar la vizita care era foarte rara sau pe holurile tribunalului. Deja viitoarul era unul negru, ea singura cu copilasul si el acolo inchis. Timpul a trecut, se aflau la ultimul proces, emotiile au fost mari. Amandoi mai credeau intr-o minune, in a doua sansa. Dupa aproape doua luni de la arestare si zi de la ultimul proces s-a dat sentinta : Eliberare, pedeapsa cu suspendare sub control judiciar!!! A fost momentul cand fata dupa ce vorbise cu avocatul care ii daduse stirea, a urlat de bucurie din pacate nu avea cu cine sa o impartaseasca, era singura cu copilasul in burtica.
In acesi zi la doua ore mai tarziu aflase si el vestea, s-a eliberat dupa-masa a fost acasa! Si-a promis lui si familiei lui ca nu se va mai intampla asa ceva niciodata. De atunci au trecut 2 ani jumate, este un alt om, isi iubeste copilasul si sotia poate cel mai mult de pe lume.
     Deci se poate, un om se poate schimba in bine nu trebuie decat sa-i oferi o a doua sansa. Suntem ceea ce suntem sau ceea ce vor alti sa fim, suntem produsul mediului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *