Vin…cadourile vin

       Ei bine cea mai iubita zi din an pentru mine este ziua de Craciun pe care abea o astept, sa impodobesc bradul, sa impodobesc casa, e acel sentiment de bucurie pe care il simt in suflet in preajma Craciunului. Si normal ca iubesc sa fac cadouri dar sa si primesc. Daca pana acum ne cumparam cadouri si nu rezistam sa le tinem ascunse pana in noaptea de Craciun, de anul acesta incepand ne-am spus ca nu are nici un farmec daca nu ni-l oferim in seara de Craciun, acolo sub bradut. Deja incep sa ma uit prin magazine dupa cadouri, copilasului stiu deja ce sa-i cumpar dar pentru sotul meu a trebuit sa-mi storc creierii, am mai scris eu ca ii plac ceasurile si daca are cat mai multe cu atat mai bine.Doar ca de data asta il surprind cu unul de birou foarte sic si elegant.  Am cautat si am gasit usor un ceas foarte frumos in magazinul Borealy.ro,

Ma si vad cum il impachetez dintr-o cutie in alta sa para ceva mult mai mare :). Ii si vad ochii mari si incantati facandu-si in cap zeci si sute de ganduri cu ce ar putea fi in cutie, dar sunt convinsa ca la final nu ar fi dezamagit.  
     Eu ma cred o persoana greu de multumit, dar pot fi surprinsa si cu lucruri marunte, sau cat mai multe :D. De exemplu nu stiu daca m-ar multumi o pereche de cercei, dar daca stie sa-i cumpere pe cei potriviti atunci m-a dat pe spate :). Dar anul acesta am decis ca vreau mai multe, adica un cos de Craciun. Bineinteles ca mi l-am ales eu de pe site-ul Borealy.ro, pe acesta
care pur si simplu imi place pentru ca are multe produse de calitate in el, dar mai ales de toate imi place si cosul in sine cum e impodobit si e MARE :D. Acum nu-mi ramane decat sa il printez si sa scriu pe spate pagina site-ului si din greseala sa pun biletul la el in portofel, repet “din greseala”, poate se prinde ce si cum. 
     Sunteti in pana de idei? credeti ca mai aveti timp de gandire pana la Craciun? Eu cred ca nu mai e asa mult timp 🙂 si ar fi bine sa va inspirati din timp. Merita sa faceti o vizita site-ului, aveti de unde alege.
VA PUP :*

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *