Bucuria sufletului pentru 90 de minute

    Iubesc poezia asa cum iubesc si muzica buna, iar daca cele doua sunt combinate atunci e si mai bine. Mi-ar placea sa particip la un astfel de spectacol unde sa am parte de amandoua si acel spectacol nu poate fi altul decat Alchimia Toamnei, un spectacol in care poezia si cantecul se imbina cel mai bine. Un spectacol ce-mi va bucura sufletul si ma va linisti pentru 90 de minute inima. Unde Marius Matache cunoscut ca si blogger mariusmatache.ro, este si un cantaret ce activeaza in lumea folkului in 2004, iar anul acesta si-a lansat primul album intitulat HOINAR prin Piata Matache. La spectacol Marius Matache va canta piesele pe versurile scrie de Sorin Poclitaru- un foarte prolific poet al ultimilor ani, publicand peste 12 carti incepand din 2010, este un popular textier al genului folk.
     Spectacolul are loc in 28 octombrie la Bucuresti, la Teatrul Excelsior, ora 19:30, undese va lansa si cartea intitulata Amalgam. Pentru cei care doriti sa ajungeti la spectacol biletele le puteti cumpara direct de la Teatrul Excelsior de pe strada Academiei nr28, sau de pe bilete.ro.

Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.

Comments

comments

4 thoughts on “Bucuria sufletului pentru 90 de minute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *