Bunatate dovedita de un strain-poate un inger

 Cand vine un strain aparut din senin si ii ofera un lucru ce-l face pe copilul tau foarte fericit, ce spui? Nu ramai uimit?

Ieri ne plimbam pe centrul Sibiului impreuna cu baietelul nostru Mario, ne-am oprit la un magazin sa cumparam apa, in fata magazinului o doamna sau domnisoara cu un baietel ce avea o masinuta, Mario fiind obsedat de masini a fugit direct la ea si a luat-o bucuros, ii explicam ca trebuie sa dea masina inapoi baietelului ca nu e a noastra, (femeia ne spunea repetitiv- “Va rog eu doamna nu-l certati, lasati masina baietelului sa se joace, nu e nici o problema), cand ridic capul la un moment dat sa-i inapoiez masina doamnei, disparuse ca prin minune. Am fugit incolo sa o gasesc dar nimic, parca a inghitit-o pamantul. Am ramas si eu si sotul meu surprinsi ca mai exista si oameni ce daruiesc fara motiv si fara a ne cunoaste.

Asta m-a convis ca inca mai exista bunatate in oameni desi pana ieri credeam contrarul.

Intrati si voi pe platforma free.cosmote.ro/bursa/  si scrieti-va povestea care va marcat sau de care ati ramas impresionati. Si puteti castiga diverse premii.
    “Fericirea sta in lucruri simple” si nu o spun eu ci cei de la Cosmote Romania care au lansat portofliul Cosmote Free

oferind internet nelimitat, comunicare de voce nelimitata in retea si catre retea fixa Romtelecom, SMS-uri in retea nelimitat si minute nationale/internationale catre zona 1. Ce iti doresti mai mult decat “FREE” ?
       
     COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată. Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesănd free.cosmote.ro/bursa.

Comments

comments

One thought on “Bunatate dovedita de un strain-poate un inger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *