Frumusetea e in noi toti

     

  Cat de frumoasa crezi ca esti? Intotdeauna am fost de parere ca nu doar frumusetea exterioara este importanta ci mai importanta este cea interioara. Frumusetea se citeste in ochii, in felul in care vorbesti si gandesti, in felul in care actionezi.
       In fond make-up-ul ne ajuta sa avem o mai mare incredere in noi, pentru ca oricat de bine am arata, fiecare dintre noi isi vede defectele si niciodata nu o sa fim multumite de noi insine. Frumusetea vine din interior, frumusetea este simplitate.
       Nici eu nu-s mai prejos de voi toate, imi vad la mine toate defectele si de multe ori ma simt complexata din cauza asta, intotdeauna am cautat sa gasesc un echilibru perfect intre exterior si interior dar nu am reusit de fiecare data. E bine venita o schimbare de look din cand in cand, o achizitie a unei piese vestimentare noi ce te face sa fi mandra de tine cand o porti, asta ne ajuta sa scoatem cat mai mult frumusetea la suprafata. Pana si un simplu zambet ca o raza de soare te poate face mai frumoasa. Sufletul poate eclipsa fizicul si intotdeauna va exista cineva care ne va considera cea mai frumoasa dintre toate.
       Fiti increzatoare in voi si invatati sa va uitati in oglinda si sa va placa ceea ce vedeti.

 Acest articol a fost scris pentru Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *