Omul cat traieste invata

     E o vorba din batrani “Omul cat traieste invata”! E adevarat ca o viata intreaga invatam si intotdeauna e loc de mai mult. Dar cand inveti si o faci pentru tine, pentru a ajunge candva acolo sus? Nu-i asa ca depui tot efortul si pasiunea sa investesti in tine? Si unde poti investi in tine cel mai bine daca nu la BUZZ!Camp

Unde puteti avea parte de o dezvoltare personala si orientare profesionala, pentru a profesa in cariera pe care o doriti. Si cand auzi “BUZZ” nu te gandi la o simpla albina, gandeste-te la viitorul tau pe care il poti perfectiona cu usurinta participand la evenimentele si invatand. 
       
    Pentru mine e tarziu am trecut pragul varstei admise :), poate daca “atunci” posta cineva un articol de genul asta in care sa ma invete ce as putea face sa investesc corect in cariera mea si imi arata cum functioneaza Ghidul BUZZ!Camp, poate acum stiam mult mai bine cum sa abordez situatia, poate eram si eu undeva mai sus decat sunt acum. Dar pentru multi dintre voi mai e timp, daca aveti intre 18-26 de ani , sunteti studenti sau proaspeti absolventi doriti sa investiti in voi si sa lucrati intr-o companie de top, atunci nu mai stati pe ganduri, inscrieti-va in programul BUZZ!Camp de unde o sa plecati niste oameni mai conturati profesional, mult mai informati cu multe drumuri deschise spre viitor.
   Caravana BUZZ!Camp va trece prin opt orase , iar inscrierile le puteti face aici
      Vadoresc mult succes in fiecare pas pe care il faceti spre viitor!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *