Vacanta la munte

     Anul viitor am de gand sa merg cu familia intr-o bine meritata Vacanta la Straja. Zic anul viitor pentru ca iubesc caldura deci iubesc vara mult mai mult ca iarna. De ce la Vila Alpin? Pentru ca e locul ideal pentru familie, cu o priveliste superba catre Muntii Retezat cu camere frumos amenajate si bine luminate ce ne poate oferi o sedere cat mai relaxanta, confortabila si placuta, o Vila superba si primitoare, cu terasa afara de unde poti admira toata privelistea. Mancare traditionala si internationala. Nu ai cum sa te plictisesti cand chiar in Varful Streaja este cea mai importanta si puternica legatura a canalului energetic cu piramida energetica din Muntii Retezat, pe care o putem vizita pentru a ne conecta la energia Divina, energie ce poate amelioara boli si afectiuni si care creaza o stare de pace si liniste. Se mai gasesc aici de altfel si relicve istorice din vremea dacilor. Si sa nu uitam de peisajul superb pe care l-as privi non-stop fara sa ma satur. Ceea ce ma fascineaza este programul facut special pentru turisti, unde avem parte de un ghid ce ne va prezinta imprejurimile. Insa mi-ar placea tare mult sa gasesc acolo un spatiu de joaca special pentru copii mai mici sau macar o piscina in care sa ma joc cu Mario, astfel mi-as face si eu vacanta mai relaxanta si mult mai usoara.
 
        Tot aici gasim si Schitul Straja, un loc unic in Romania, cu o incarcatura religioasa impresionanta, unde   se afla si icoanele facatoare de minuni. Un loc unde te simti mai aproape de Dumnezeu.

       Aer curat, departe de nebunia orasului, un loc bun pentru relaxare unde poti uita de necazuri.
       Iar pentru cine doreste sa mearga iarna, ofertele sunt de nerefuzat , de Craciun 3 nopti de cazare in camera dubla cu 3 mese pe zi, inclusiv masa de Craciun pretul este de 500 lei pentru o persoana, un pret foarte accesibil. Aveti langa doua partii nocturne iar la 50 m telescaunul.
       Vila organizeaza la cerere pentru grupurile de turisti activitati precum: rafting, tiroliana, escalada, activitati speo si paint ball.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Comments

comments

2 thoughts on “Vacanta la munte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *