“Sanatatea” casei mele incepe de la acoperis

    Daca pentru noi pe primul loc se afla sanantatea? Atunci pe ce loc clasam “sanatatea” casei noastre? Eu as zice locul 2, pentru ca pe langa faptul ca e caminul nostru, adapostul familiei noastre e si ea parte din “familie” si trebuie sa avem grija de ea asa cum se cuvine.

    Cum noi ne vopsim parul din cand in cand asa o zugravim si pe ea sa fie mai frumoasa si mai primitoare. Iar pe langa fundatia si peretii care sunt de o mare importanta la fel de important sau poate cel mai important este acoperisul casei, pentru ca pana la urma el ne protejeaza deasupra capului. Pai nu merita el ceea e mai bun? 🙂 Anul acesta m-am decis sa-i schimb infatisarea avand in vedere ca acum saracul e tot stirb facut din tigle vechi, atat de vechi incat ti se farama in mana cand le iei. E cazul sa ma gandesc la el cum ma gandesc la mine si familia mea. Am cercetat piata si m-am interesat care e cea mai buna tigla si am ajuns la concluzia ca tigla metalica e cea mai buna si am avut noroc sa cunosc ceea ce e mai bine pentru acoperisul meu si am decis sa aleg tigla metalica Medigla. E simplu motivul pentru ca este garantata 10 ani de zile , sigur apuca sa o cunoasca si nepoti mei pentru ca are durata de viata de 50 de ani , imi pot alege o varietate de culori si ca bonus are si un design modern ceea ce ma incanta. Culoarea e simplu de ales in cazul meu, nu as vrea sa fiu drastica si sa aleg albastru de exemplu asa ca m-am gandit sa merg pe un rosu inchis sa pastrez totusi traditia casei :). Montaj usor, asta inseamna ca termin foarte repede toata treaba, e simplu cand ai o consiliere tehnica, aproape ca la coafor, spui ce iti place, ti se face schimbarea si platesti cu drag pentru ca sti sigur ca ai parte de un serviciu si un produs de calitate.
     Va intrebati de unde cumpar acoperisul Metigla, il cumpar din cel mai bun loc posibil, de la CoilProfil care anul acesta aniverseaza 10 ani de tigla metalica Metigla si spre bucuria mea are si un concurs. Trebuie doar sa cumperi cel putin 150 mp de tigla metalica Metigla in perioada 20 septembrie 2013- 20 noiembrie 2013 si intri in concurs dupa completarea si trimiterea talonului la sediul CoilProfil, marele premiu fiind o croaziera pentru doua persoane pe Marea Mediterana, aveti mai multe detalii aici.

     Eu nu pot decat sa le multumesc celor de la CoilProfil pentru ca au grija de “sanatatea” acoperisului meu si sa le urez din tot sufletul LA MULTI ANI si mult succes in continuare.

    VA PUP :*

Comments

comments

2 thoughts on ““Sanatatea” casei mele incepe de la acoperis

  1. Si eu sunt de aceasi parere ca sanatatea/aspectul casei noastre este extrem de important. Asa cum avem grija de tinuta noastra cand iesim pe strada, asa ar trebui sa ne ingrijim si de casa noastra. Eu, unul, te felicit pentru articol si iti urez mult succes si sa convinga articolul tau cat mai multe persoane sa apeleze la Metigla celor de la Coilprofil!
    Daca ai timp (si vrei!) te rog sa arunci un ochi si peste articolul meu, poate iti place 😀
    Iti urez o zi cat mai frumoasa,
    Vlad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *