Depententa la birou

         Cand vine vorba de depentente imi dau seama ca fie ele mici sau mari cu totii detinem cateva. Pana si la birou suntem depententi de cate ceva. De la cafeaua de dimineata pana la ‘ustensilele’ fara de care nu poti lucra. V-ati gandit ca daca nu ati avea anumite obiecte de birotica nu ati putea muncii?  Daca va ganditi clar la pixuri si hartie, e adevarat ca fara ele nu am putea sa muncim, cum am scrie? si pe ce?Nu as concepe sa nu am pix sau foaie e adevarat, dar nu sunt doar astea cele mai importante.  Depententa asta o are toata lumea la birou, dar sunt de parere ca sunt si altele de care nu ne putem desprinde si fara de care ne-ar fi munca mult mai grea. Dar ce spuneti daca nu am avea in birou un cos de gunoi,

ar fi un adevarat dezastru, imi si inchipui un birou plin de harti mototolite adunate intr-un loc pana la pauza in care poti trage o fuga cu ele la cosul mare inloc sa iti savurezi pauza asa cum trebuie cu un ceai sau o cafea. De aceea il cred foarte practic, astfel nu-ti aglomerezi deloc munca si ai un birou curat.
    De fel sunt foarte ordonata si imi place ca atunci cand am nevoie de un anumit document sa stiu exact de unde sa-l iau si nu concept sa nu am dosare in care sa-mi ordonez actele, in care sa stiu exact ce se afla, astfel imi usurez vizibil munca. Fara dosare toate documentele ar fi gramada si cand ai nevoie de ceva ti-ar trebui toata rabdarea din lume sa gasesti acel document printre altele o mie sau zeci de mii. Ar fi un adevarat haos.
   Pana la urma ar fi multe obiecte de care suntem dependenti la birou, dar cum ar fi sa le ai pe toate dar sa nu ai o stampila, in cazul meu stampila Trodat  
care ma ajuta sa dau documentelor valabilitate. Nu cred ca as concepe lipsa stampilei pe actele oficiale pentru ca altfel nu ar mai fi oficiale. Stampila e ca semnatura de la sfarsitul documentului , importanta si personalizata. 
     V-ati gandit vreo data ca aceste “mici” obiecte aparent nesemnificative defapt sunt lucruri de care sunteti depententi la birou?
     Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013

Comments

comments

2 thoughts on “Depententa la birou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *