Varsa-ti nervi pe ambalaje

  Acest articol il scriu pentru  ANDREI CRIVAT, caruia cred eu ca i se potriveste cel mai bine idea mea de a scapa de toata furia pe care o are…atunci cand o are. Foarte simplu de acum strangi toate sticlele reciclabile si cutiile fie ele de lapte sau suc, doze si tot ceea ce poti ‘strivi’ cu nervi tai. Cand ai destul de multe le scoti la toate dopurile si le bagi toate intr-un sac, preferabil un sac de rafie, strangi bine sacul la gura si il agati unde mai sus, ca pe un sac de box. Atunci cand esti nervos iei o bata de baseball si dai cat poti de tare in el, atat de tare pana obosesti, pana simti ca ai scos toti nervi din tine, pana ce sacul se face mai putin de jumate. Uite asa reusesti foarte usor sa te destresezi si sa reduci vizibil volumul ambalajelor.
    Pana si eu ma vad facand asta in locul tau, dar nu cu atatia nervi, ca nu am de unde, dar ma incanta idea. Cel mai sigur fac cum am facut si pana acum le scot dopul, le strang  si mototolesc cu atat rautate de parca am super-puteri apoi le pun dopul la loc si asa in loc de 3 sticle in cosul de gunoi imi incap 6 sticle.
 

     Asa puteti face si voi cei care cititi acest articol, bine nu chiar faza cu sacul pentru ca aia e pentru Andrei care e ‘tare nervos’ :). Dar va recomand strivirea ambalajelor, astfel reduceti volumul lor si usurati munca celor care le colecteaza si totodata aveti mai mult loc in cosul de gunoi. Puteti si voi sa faceti reciclare pentru destresare, la mine functioneaza 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *