Visul meu … o casa

     Cred ca cu totii visam sa avem o casa a noastra, la fel visez si eu. Deja am imaginea in cap cum as vrea sa arate in exterior, important e sa aiba gradina unde sa se joace Mario.
      Interiorul e un pic mai sofisticat si ma gandesc ca pe langa mobila moderna sa nu lipseasca acea piatra naturala ce da atat de bine in interior dar si in exterior. In sufragerie care as vrea sa fie maricica, pe langa culoarea peretilor care vreau sa fie calda as vrea un perete intreg facut doar din piatra, am si salvat exact ce vreau si ar arata asa

 Ma gandeam cum o sa o curat insa am descoperit ca exista detergent pentru piatra

 asa ca subiectul intretinere piatra naturala

e un subiect elucidat pentru mine si ma bucur pentru ca oricum mi-o doresc dar acum ca stiu ca se si poate curata si intretine ma face sa-mi doresc si mai mult sa o am in casa.

       Mai mult ca sigur as face si in exterios cu piatra pe alocuri ca in modelul de mai jos, c-am asta ar fi planul pe care mi-l doresc 
Cu piatra ca in modelul acesta 
 C-am asa vad eu casa de vis pe care sunt sigura ca la un moment dat o sa o am exact ca cea din imagine. Iar daca descopar o alta casa care sa-mi placa mai mult ca cea de sus probabil as schimba planul la casa dar sigura nu as renunta la piatra naturala.
      Se zice ca atunci cand iti doresti ceva trebuie sa-ti doresti din tot sufletul si vei avea, eu merg pe conceptul asta si lupt pentru visul meu.
       
VA PUP :*

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *