Cursul vietii

         Frumos afara, ieri am stat in tricou ceea ce nu credeam ca mai prind anul aceste. Zilele parca trec prea repede ceea ce ma bucura pentru ca abea astept sa vad familia reunita in decembrie, dar parca totusi prea repede. Ma consolez ca asa vine Craciunul mai repede si abea astept, il astept cu nerabdare si va trece asa repede si el. Azi maine o sa fim in 2014 si parca nu-mi vine sa cred. Ma uit in urma si parca ieri am nascut si deja copilul face 2 anisori.
        E adevarata vorba ca atunci cand ai copil ani trec mai repede, momente de neinlocuit pe care ni le-a oferit el ne umple inima de bucurie. Cand era mic imi spuneam ca abea astept sa mearga, acum ca merge imi zic ca abea astept sa vorbeasca, apoi sa mearga la scoala sa pot face lectiile cu el. Dar uitandu-ma in trecut parca mi-e dor sa fie mic, unde il puneam acolo statea, atat de mic si scump. Nici cum nu e bine :), asta e cursul vietii, ei cresc noi imbatranim iar cand te uiti in urma macar ai realizat ceva si faci ca acel ceva sa devina cineva, sa fie descurcaret si invatat.
        Ma si vad bunica, sper sa nu fiu una sacaita, stiu ca mi-as rasfata nepotii, atunci o sa ma regasesc iar la varsta de acum cand Mario era mic, cumva viata se repeta. Atat mai sper ca o data cu anii sa fim la fel de uniti   si sa ne intalnim des iar sarbatorile sa nu fie altfel decat in familie.

Comments

comments

3 thoughts on “Cursul vietii

  1. timpul se scurge iute,ani trec usor iar noi ramanem doar cu amintirile si trairile daca atunci cand eram copil imi doream cu ardoare sa cresc repede sa fiu adult acum as vrea sa fie invers sa ma intorc in anii copilariei sa nu am griji ,as dormi non stop nu as mai plange asa cum o faceam atunci as face toate trasnaile nu ca nu am facut dar macar sa stiu ca nu am trait degeaba ;;;ne auzim si peste douzeci de anii.

  2. Buna,
    te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, unul este placat cu aur, altul cu rodiu.
    Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.
    Numai daca vrei, scuze de off-topic. 🙂
    Te pup si multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *