O cina de gala

      Imi e drag sa merg acasa la oameni instariti, sa admir tot ce au frumos iar daca sunt si oameni de “calitate” atunci pasesc la ei in casa cu draga inima.
       De curand am fost invitati la o cina unde se oficializa o logodna. Stiam ca pana si vestimentatia trebuie sa se ridice la un nivel inalt asa ca ne-am imbracat amandoi foarte elegant. Am avut onoarea de a fi invitati de oameni deosebiti, cu inima mare. In usa ne astepta doamna casei imbracata ca de gala cu un colier la gat ce o punea in valoare si i se potrivea perfect.

O doamna cu clasa si foarte primitoare la fel cum era toata familia, o casa de lux, unde te uitai erau doar lucruri de calitate si atat de frumoase si parca unicat pentru ca nicaieri nu mai vazusem asa ceva. Si acum am in minte imaginea statuii ce se afla inainte de intrarea in salon, o statuie din bronz pe suport din ametist scluptata de catre Manel Vidal Torres.

Totul stralucea in jurul meu de frumusete, ma simteam ca un copil adus pentru prima data la oras.

Dupa lunga “calatorie” de la intrarea in casa in sfarsit ajunsesem la salonul frumos amenajat, iar primul lucru ce m-a atras au fost tacamurile atat de speciale si deosebite parca cumparate pentru acea seara speciala, decorate cu cristale swarovsky multicolore
ce dadeau o nota de eleganta mesei frumos decorata. Totul era pus la punct pana la cel mai mic detaliu. Familia gazda era mare, se mutase in casa respectiva de mai bine de 20 de ani si se ocupa zilnic sa faca fericiti oamenii ce le trec pragul. O familie unita ce transmite multa iubire si binedispunere celor din jurul lor. Eram mandra ca am avut onoarea sa fiu acolo intr-o seara atat de importanta, m-am simtit pentru o seara ca o printesa intr-un palat. Pe cat era casa de mare si atragatoare pe exterior pe atata te facea sa te indragostesti de ea cand paseai in interior, parca totul era facut din cristale si diamante iar finisajele din materiale scumpe ce se imbinau perfect cu atmosfera calda ce ti-o transmitea familia. 
La sfarsitul serii am primit cadouri ca semn de multumire pentru prezenta noastra, toate cadourile au fost  deosebite pentru ca au fost cumparate de la magazinul online LuxuryGifts.ro , un gest mic ce mi-a umplut inima de bucurie. 
Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *