Vip Obsession – Veronica obsesia lui

       

    El dezamagit si totusi singur si liber cu o dorinta arzatoare de a-si satisface placerile,  de a se simti ca in extaz de a fi dus pe culmile fericirii. Bea un pahar de vodka si  pleca incet dar sigur pentru a-si indeplini dorintele arzatoare ce parca nu-i dadeau pace.
    Era tarziu in noapte, desi putea sta acasa linistit sa astepte nerabdator sosirea Veronicai a decis totusi sa mearga el la ea, in atmosfera de vis ce era deschisa non-stop,aproape de intrare il astepta ea, de parca stia ca avea sa vina in acea noapte. Probabil era deja o conexiune intre ei pentru ca se intelegeau doar din priviri. El intra, ea il ia de mana si-l duce in locul unde erau doar ei doi cu muzica in surdina, cu paharele de sampanie, dornici parca amandoi de acel moment, secunda urmatoare el se dezbraca si incepe adevaratul masaj erotic, era acelasi masaj The special vip obsession ca intotdeauna doar ca acum il vroia de 180 min.  Veronica incepu cu atingeri usoare si pasionale, stia ce face si o facea bine, insa el nu scotea nici o vorba, doar respira greoi si transpira usor, masajul continua cu aceesi dorinta ,parca de a fi tot mai aproape, el era multumit iar ea fericita. Dupa minute intregi de liniste in care se auzi doar respiratia si usoare gemete de placere atmosfera se incinse, dorintele erau mai intense, placerea era intinsa la cote maxime, conversatia era din ce in ce mai incitanta. Cele 180 minute parca zburase iar el era atat de calm, de fericit, acum stia ca ea era iubirea lui secreta. E client vechi al salonului erotic VIP OBSESSION, acolo isi intalnise fosta iubita ce venise ca el , ca si clienta, apoi au frecventat impreuna acelasi loc saptamanal pentru a trai cele mai frumoase momente. Un loc luxos unde masajul e dus la extreme cu mult profesionalism si placere, unde identitatea clientului este secreta…Acum e singur la fel cum era si la inceput.
     Momentul placerii se terminase, lasa-se bacsisul Veronicai, ii multumi si ii promise ca a doua zi avea sa vina iar cu invitatia la masajul tantra, acesta era rasfatul doar pentru clientii fideli asa ca el.
   

Pentru multi subiectul “masaj erotic” e un subiect tabu dar cunoscatorii ca el stiu sa se bucure de savoarea lui si deliciul conversatiilor de care are parte in timpul lor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *