Ea e aleasa

          Aproape nu mai aveam aer de emotie sa ajung la acea intalnire importanta, stiam ca ea era deja acolo, ma astepta poate la fel de emotionata.
         Insa dupa cateva minute petrecute in trafic nerabdarea luase sfarsit, eram acolo in sfarsit, langa ea, era atat de frumoasa cu un design deosebit, aveam onoarea sa probez pentru prima oara un hibrid, …. masina Toyota Yaris Hibrid.

       Am placut-o de la prima vedere, emotiile ma cuprindeau mai tare cand a sosit momentul sa intru in interior, liniile fine, detaliile din piele iar ornamentele cromatice, nu aveam cum sa nu ma indragostesc de toate astea si de caracterul ei distins si sofisticat. Spatiul era generos si confortabil, poate prea confortabil :). Mi-am facut insa curaj sa o pornesc si sa plecam la drum…. Emotiile parca nici nu au fost, ma relaxase total, era o liniste deplina, o liniste terapeutica, doar eu si ea… si-atat, drumul nu exista, eu chiar nu-l auzeam, parca pluteam si mergeam tot mai sus, tot mai aproape de soare dar asta nu ma speria pentru ca imi castigase deja increderea. Nu-mi mai pasa unde mergem, mi-as fi dorit ca acel drum sa nu se termine niciodata, sa ma lase sa plutesc, sa zbor pana in ceruri si inapoi fara oprire.
       Cu ea ma simteam cel mai bine, confortul maxim ce mi-l oferea si linistea profunda ma ajuta sa-mi limpezesc gandurile, sa-mi doresc mai mult si mai mult sa calatoresc…oriunde doar cu ea.
Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *