Ghiocelul nazdravan

       Nu eram mare fana a orei de fizica dar totusi imi dadeam silinta si invatam pentru ca imi placeau mult orele de experimente. Habar nu am si nu stiu de ce profesoara mea de atunci ma placea si credea ca sunt deasupra tuturor asa ca m-a inscris la Olimpiada de Fizica. Ma incanta idea si ma facuse sa-mi doresc sa fiu pe locul intai.
       Datorita atentiei ce mi-o acorda devenise profesoara mea preferata, de altfel singura “fata” ce mi-o amintesc perfect. Trecusem Olimpiada cu brio pe oras, urma judeteanul, la un moment dat inlocuisem orele “usoare” precum sportul, religia cu fizica.
       Era dimineata devreme, ma pregateam de scoala si cand ma uit in oglinda o frumusete de cos exact in varful nasului, era unul mare, “mama” cosurilor, aflat sub pielea nasului , eram un fel de Rudolf primavara. Jenata si nervoasa am plecat spre scoala, probabil daca stiam de existenta unui baton corector precum cel de la Farmec

as fi fost salvata, dar NU!, atunci nici nu stiam ce e ala. Prima ora era cea de fizica, m-am asezat frumos in banca (stateam in prima banca) si eram atenta la ce ni se preda. Profesoara, pusa pe gluma ca de obicei, imi spune : ” Ce ai patit Bianka? Ti-a iesit un ghiocel in varful nasului?” In secunda doi eram rosie la fata ca si acel cos, imi venea sa intru in pamant de rusine, toata clasa radea. Daca puteam sa dispar in acel moment, dispaream sigur, dar nu, a trebuit sa stau sa aud toate rasetele. 
      Ei bine din momentul acela uram fizica si persoana ce o preda (eram copil, nu stiam de gluma). Nu-mi mai doream fizica, nici macar Olimpiada. Eu care eram preferata ei? Cum a putut? Nu mai era nici un fel de atractie pentru Olimpiada, dovada ca nici nu mi-am mai dat interesul. Am mers totusi la etapa judeteana unde am picat pentru un punct, dar nu mi-a parut rau, a fost un fel de razbunare fata de profesoara.
      Pe vremea aceea tratam cosurile cu pasta de dinti ca cica le uscau, insa nu parea sa fie chiar adevarat. Mi-ar fi fost mult mai util sa previn acest incident daca aveam atunci in afara de banalul sapun solid un Gel Spumant antimicrobiant
foarte bun in tratarea tenului acneic. 
      Defapt azi cand nu mai am probleme cu acneia descopar un tratament miraculos ce te poate salva de aceasta problema in doar 4 saptamani, Gerovital Plant Stop Acnee unde erai pe vremea mea?! 
    C-am asa se intamplase, din cauza acelui ghiocel neastamparat iesit pe nasul meu, mi-am ratat sansa la Olimpiada de Fizica. 
    Dar mai astept cativa ani, vreo 13 asa si voi avea solutia pentru fiul meu, poate el nu o sa rateze locul intai la Olimpiada fie ea de fizica sau oricare alta materie.
       Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *