Un vis …

         Cu ochii inchisi, cu zambetul pe buze…. alergam fericita ca o copila pe iarba din gradina mea. Era racoare, dimineata, cand roua inca e prezenta pe toate frunzele. Si eu alergam fericita in toata gradina plina de arbori precum Thuja Orientalis,

asezati frumos pe langa acel gard viu tuns atat de perfect de culoarea verde-argintiu pe numele sau de Cupressocyparis Leylandii, ce inconjura toata gradina. Ma bucuram de acel miros ce parca ma imbata, mirosul ierbii, mirosul florilor si sunetul pasarelelor ce-mi bucurau inima.
      Ma simteam ca intr-o poveste, inconjurata doar de natura …. de gradina pe care mi-am dorit-o. Atata frumusete in jurul meu incat nu-mi mai doream sa plec de acolo, m-am asezat pe iarba si priveam cerul, parca era ce mai frumos cer pe care il vazusem pana atunci. Imaginea de flori si arbori se imbinau perfect cu acel cer senin, iar razele solare parca ma gadileau si ma faceau sa rad cu zgomot.
    Aud  o voce ca prin vis ce ma striga pe “nume” “-Mama!” si ma ridic si fug din minunata gradina in curtea casei mele. Curtea parea un loc pentru copii, cu leagane, cutie de nisip si multe jucarii, iarba la fel de frumoasa , cu flori ce o inconjoara, perfecta pentru baietelul meu ce se putea bucura de toate aceste minunatii. 
     Zambesc si-l iau in brate sa-l iubesc un pic, eram atat de fericita……
     Suna ceva?!? Si ma ridic, era ceasul….si m-am trezit din vis. 
     Pacat ca a fost doar un vis……
 Devino fan-ul paginii Covera si descoperi super-oferte de Black Friday

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *