Imaginea conteaza

       In mare cautare de job si fara succes insa…
       Era alta zi plina de dezamagire cand imi suna telefonul, era prietena mea Raluca :”- Repede intr-o ora sa fi gata de un interviu, trec sa te iau!” Plina de emotii si agitata nu stiam pe ce sa pun mana mai repede, am fugit la dus apoi m-am machiat. Mai aveam la dispozitie o jumatate de ora si eu stateam plantata in fata dulapului fara sa stiu ce sa-mi iau pe mine. Aveam nevoie de o tinuta office, ceva simplu si totodata feminin ce avea rolu de a ma face prezentabila si plina de incredere. Eram inca in fata dulapului si roscoleam tot parca disperata ca nu gasesc nimic.
      Insa in ultimul sfert de ora mi se lumineaza mintea si ma gandesc… “- Ce ar fi sa-mi iau tinuta comandata de la magazinul online GLITTIO?”, comandata cu ceva zile in urma de care uitasem total in agitatia ce ma aflam. Era perfecta pentru acel interviu, eram sigura ca rochia era perfecta si indeplinea toate cerintele

Pantofii i-am ales de o culoare deschisa, naturala, finuti perfecti pentru personalitatea mea
Bineinteles ca nu trebuia sa neglijez geanta, care joaca un rol important mai ales pentru depozitarea lucrurilor de care nu ma pot desparti dar si pentru asortarea tinutei. Si am ales o geanta de piele neagra, un model simplu pentru ca nu aveam nevoie de unul prea sofisticat acest rol il juca deja rochia.
Un ultim detaliu si pentru ca prima impresie conteaza am ales sa accesorizez aceasta tinuta cu un colier de perle de culoarea roz pal ce se asorta foarte bine cu pantofii.

       Mai erau doar 5 minute si sosea Raluca, eram gata de plecare datorita lui Glittio care m-a scos din incurcatura. Pe drum repetam tot discursul, emotionata si plina de speranta in accelasi timp.
       Ajunsa acolo aveam mainile transpirate insa iau aer in piept, imi recapat stapanirea de sine si increderea in mine si intru in birou…..
      Raluca era afara ma astepta……ies din birou dupa aproximativ o jumatate de ora cu un zambet larg pe fata de parca nu-l puteam stapanii, eram angajata!!!
                    Devino fan-ul paginii Glittio si descoperi super oferte de Black Friday!

Comments

comments

6 thoughts on “Imaginea conteaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *