Dorinte din copilarie

      Se uita fetita cu ochii ei trisiti si parca plini de lacrimi de fiecare data cand mergea in vizita la prietena ei. Avea atatea jucarii de nu aveai cum sa te plictisesti si ea se bucura ca avea ocazia sa se joace cu ele dar pe alta parte o macina tristetea ca acasa avea doar o papusa si isi facea casa din cutie de carton, punea ca pat o carte, perina era o cutie de chibrite. Intotdeauna visa sa aiba si ea macar un sfert din ce avea prietena ei, dar parintii nu-si permiteau atatea.
      De multe ori mama ei ii interzicea sa mai mearga la prietenia ei si asta pentru ca i se rupea sufletul sa o vada atat de trista la venirea acasa si ea nu putea sa-i ofere nimic mai mult.
   
      Intotdeauna si-a dorit sa aiba o casuta in curte in care sa se joace, sa fie doar a ei, cu geamuri si usa pentru marimea ei.

Sa se bucure de o casuta pentru papusi, sa nu mai fie nevoita sa o faca din carton, sau din prosoape atarnate pe un scaun iar sub scaun sa fie casa
Ii placea sa-si ajute mama la bucatarie, de multe ori o ajuta la spalarea vaselor, ar fi avut o copilarie mult mai frumoasa cu o bucatarie in miniatura unde sa poate gati si ea cu prietenele ei.
     
     Dar nu i s-au indeplinit aceste dorinte, nu pentru ca nu merita ci pentru ca atunci erau vremuri mai grele si multi parinti nu-si permiteau, cu toate astea a avut o copilarie frumoasa. A stiut sa se bucure de unica papusa avand grija de ea pana la maturitate.
     Insa si acum femeie in toata firea isi aduce aminte de acele mari dorinte pe care le avea in copilarie. Acum avand copil a incercat sa-si materializeze dorintele prin el, si i-a cumparat casuta, un banc de lucru,  iar in loc de casa de papusi i-a luat o pista de masini. 
     De atunci inca i-a ramas pasiunea pentru jucarii, acum se uita printre rafturi la ele in magazine la fel cum facea atunci la prietena ei acasa doar ca nu mai are acea tristete pe fata ci gandul plin de amintiri.
     Fetita din poveste eram chiar eu …….
Pregateste-te pentru ofertele de Black Friday de la Bestkids! Pe 29 Noiembrie vei avea parte de surprize placute din partea magazinului tau preferat de jucarii si accesorii pentru copii!

Comments

comments

2 thoughts on “Dorinte din copilarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.