Laptopul si enigmele lui

           Afacerile mergeau bine, asa le spuneam eu comenzilor de haine. Chiar incepea sa miste bine, imi placea seriozitatea cum imi place si acum de altfel si aceasi pretentie o aveam si din partea clientilor mei. Toata treaba o faceam de acasa, online, pana cand bummm se stinge laptopul si moare.Ce avea? O adevarata enigma pentru mine nestiutoarea. Eram dezamagita dar nu pentru ca nu mai aveam acces la internet ci pentru ca dadeam dovada de neseriozitate in fata clientilor, asta ma macina. Dar insistam asupra laptopului il aprindeam dadeam repede comanda si apoi iar murea. Sincer imi venea sa-l arunc pe geam, dar nu o faceam :).
          M-am decis sa cumpar unul nou totusi, dar cum nu ma pricep deloc la ele, nu stiu care e bun, ma atragea aspectul si atat “uite e roz, nu-i asa ca-i fain?” :))) c-am atat puteam spune de ele. Dar am apelat la un expert in asa ceva si m-a ajutat sa-mi iau unul “bun” nu doar ca desing ci si ca dotari.
         Tot el mi-a aratat ca am nevoie de anumite componente de laptop pentru a fi functionabil mai mult timp si primul lucru pe care mi l-a recomandat a fost un cooler extern pe care eu il cunosteam ca “racitor”.

Astfel piesele laptopului nu se mai incing si automat rezista mai mult.
      Stiu inca de pe atunci stiu ca bateria nu ma va tine la infinit, m-a sfatuit sa-l tin in priza fara baterie si cand plec de acasa sa iau bateria, dar nu pot asa, eu ma plimb in casa, il iau in bucatarie cand gatesc, asta ar insemna sa il tot sting sa-i bag bateria si apoi sa-l aprind, nici gand de asa ceva asa ca am renuntat la idea lui. Dar sunt constienta ca ma va lasa intr-o zi cu ochii in soare asa ca m-am documentat cat costa o baterie sa fiu pregatita.
      Am analizat piata foarte bine si cele mai bune preturi le-am gasit pe Laptop Garage, unde mai pui ca platesti doar ce ai comandat pentru ca transportul e gratuit.
      Deci sunt pregatita pentru orice si stiu exact de unde cumpar.
      
             Devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de super oferte!

       

Comments

comments

4 thoughts on “Laptopul si enigmele lui

  1. Prima data cand il ei ai un sentiment ciudat, parca nu esti sigur ca ai cumparat ceea ce trebuie. Eu folosesc un computer care isi face treaba de mai bine de sase ani, bine toata ziua merge. Cand am de mers undeva, laptop-ul isi face meseria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.