Tocul rupt sau ceva comod?

          Sa fugi prin parcarea la mall cu tocuri in picioare nu e chiar cea mai buna decizie. Pentru ca ti se poate rupe tocul sau cel putin ti se dezlipeste de la locul lui. La fel am patit si eu pentru ca eram adepta tocurilor dar de cand a venti Mario in viata mea e foarte dificil sa impac tocurile cu “Mario”, e dificil si ma epuizeaza.
          Era o zi ploioasa cand trebuia sa mergem sa facem cumparaturi pentru casa, atunci nu aveam masina deci taxiul ne era cel mai bun prieten asa ca am pornit toti 3, eu eram imbracata si incaltata ca de obicei, in botine cu toc (mare greseala). Ajunsi acolo nu aveam carucior special pentru bebelusi asa ca am fost nevoita sa fug prin ploaie la vreo 100 metri sa iau un carucior. Am fugit pana am simtit ca tocul imi fuge in spate, nu se rupsese dar nici mult nu mai avea. Atunci am decis ca trebuie sa port ceva comod si frumos in acelasi timp , pentru ca altfel ma misc cand il am si pe Mario cu mine. Datorita acestei patanii mi-am schimbat si stilul si am optat la cel casual-comod ce ma caraterizeaza si in ziua de azi. Am o mare pasiune pentru cizmele de cauciuc, insa toate cautarile mele au esuat atunci cand am realizat ca nicaieri nu gasesc ceva pe placul meu. Vroiam o combinatie de cauciuc si ceva material sa le pot purta si iarna si sa fie si in trend.
         Pana intr-o zi…..cand norocul da peste mine si aflu de Officeshoes.ro, neincrezatoare am intrat pe site, de parca stiam ca nu o sa gasesc din experientele anterioare. Insa am avut o mare surpriza, erau atatea modele frumoase de mi-a fost greu sa ma decid, imi luase ochii aproape tot ceea ce era acolo, pana le-am gasit pe ele. A fost ca atunci cand iti cauti rochia de mireasa dintre zeci de modele si sti exact care e aleasa, exact acelasi sentiment l-am avut si eu cand am vazut modelul ce m-a cucerit si m-a facut sa mi-l doresc doar pentru mine

      Sunt trendy si la moda, perfecte pentru rochii, fuste dar si pentru pantaloni. Aveau sa fie cizmele ce ma vor proteja de frig si umezeala, ce le puteam combina cu orice si cel mai important, sunt foarte comode.
      Cu noul meu stil casual-comod stiu sigur ca nu mai transpir toata la cumparaturi si daca voi fi nevoita sa fug din nou pentru un carucior sigur nu-mi pierd tocul pe asfalt :). 
       Imi iubesc noul stil la fel cum le iubesc pe ele……..
                                                   Voi ce stil adoptati la incaltaminte?

Comments

comments

8 thoughts on “Tocul rupt sau ceva comod?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.