Vacanta … terapia lor

          Erau libere ca pasarea cerului, amadoua dupa o casnicie ratata. Dar nu trebuiau sa se deprime asa ca se decid sa mearga impreuna in vacanta, o vacanta lunga atat cat le era lor necesar sa se ridice inapoi pe picioare, sa-si castige increderea in ele. Au decis ca prima destinatie unde aveau sa cucereasca cativa italieni frumosi sa fie Roma, un oras care te face sa te intorci de fiecare data la el (spre exemplu eu care am fost de cinci ori si inca m-as intoarce).

    
   Orasul avea sa le cucereasca prin istoria lui ce o descopereau la orice pas, pe orice strada. Era frumos ziua dar parca mai frumos noaptea, cand vezi Coloseumul plin de lumini sau Vaticanul atat de impunator si mare. Orice parte din oras respira istorie, o istorie frumoasa cu oameni si mai frumosi la suflet si cu un simt al umorului accentuat. Orasul ce te face sa te simti in largul tau, de care nu ai cum sa nu te indragostesti.
        A doua destinatie a fost Barcelona, capitala Catalaniei, un oras mare si frumos, cu un farmec mediteranean, un cartier gotic, cu oameni primitori. Se plimbau seara pe cel mai populat bulevard La Rambla, unde aveau bucuria de a asculta mariaci. Iubeau aerul spaniol si toata emotia ce o transmitea.
      Iar ca ultima “sedinta de terapie” au ales o sesiune de shopping tocmai in Dubai pentru ca era luna lui ianuarie cand are loc Shopping Festival iar magazinele ofera reduceri de pana la 75 %. Un loc exotic, unde luxul era la el acasa, cu singurul hotel de 7 stele celebru in toata lumea, Burj al Arab. Bineinteles ca pe langa cumparaturi au avut si obiecte turistice de vizitat precum Emirates Towers, Moscheea Jumeirah, Wild Wadi Water Park- unul dintre cele mai spectaculoase parcuri acvatice. 
     A fost trapia perfecta pentru amandoua, revenite in tara au reusit sa aduca cu ele zambetul si optimismul de care aveau atata nevoie.
                            Devino fan-ul paginii E-avion si descoperi super oferte de Black Friday.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.