Branza … pasiunea mea

          – Facem un pariu?
          – Ce pariu?
          – Tu imi demonstrezi ca mai ai inca o pasiune pe langa cea de a cumpara si a manca branza si daca reusesti sa ma impresionezi iti promit ca am sa-ti fac o diploma personalizata si te declar oficial fan branza si ca premiu iti voi cumpara cata branza vrei de la Delaco.
          – Pariul e facut!!!
     Era discutie intre mine si sotul meu, el m-a provocat insa nu stia ca eu pentru branza fac orice, aveam un as in maneca si el inca nu-l stia.
     Intotdeauna am avut pasiune pentru pictura dar niciodata nu am practicat-o, (doar la scoala generala :))- dar asta nu se pune). Mi-am ales ca “sala” de examen propia sufragerie, mai exact peretele din sufragerie. Unde m-am apucat sa-i demonstrez ca eu fac orice pentru a castiga exact cata branza doream, pentru ca recunosc sunt fan branza si ma mandresc cu asta :D.
     M-am documentat pe net sa vad ce sa pictez ca de… sunt incepatoare nu am schita in cap si mi-am ales un fluture, l-am memorat si m-am apucat de treaba. Prima data am desenat cu creionul, nu ma puteam risca sa fac direct cu culoare si c-am asa arata

     Bineinteles ca era surprins de desenul meu insa nu recunostea ca pariul era pierdut asa ca-mi zice:
          –  Inca nu e gata , asa ca nu te bucura inainte de victorie.
          Ironic , zic.
     Insa abea acum incepea munca grea …pictura. Si m-am apucat migalos sa pictez, in ritmul meu care a durat aproximativ 8 ore, insa rezultatul a fost unul pe placul meu. Si iata-l 
Zambeam increzatoare si doar la branza imi era capul, hmmm yamii te-am facut dragul meu 🙂
      –  Ai castigat si in acelasi timp m-ai impresionat, acum nu-mi ramane decat sa-ti fac o diploma si sa-mi spui cata branza vrei.
      – Bun, avand in vedere ca si branza e pasiunea mea si ii sunt fan , vreau ca de azi inainte toata viata ta sa ai datoria de a verifica intotdeauna frigiderul si sa ai grija sa nu lipseasca branza de la Delaco din el! 
        De atunci fac cele mai bune retete cu branza sa nu mai zic ca nu lipseste din masa mea zilnica, normal nu? doar e pasiunea mea 🙂
 Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013 proba 19

   

Comments

comments

10 thoughts on “Branza … pasiunea mea

  1. Anonim says:

    Foarte tare! Eu zic sa o lasi mai moale cu pariurile ca altfel desenezi toata casa…nu ca ar arata rau. Esti foarte talentata…vezi ce face branza din om? :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.