Ce am mai stricat…

       Sunt sigura ca multi dintre noi aveam obsesia in copilarie sa aflam cum functioneaza anumit lucru si eu am avut-o dar nu-mi doream sa desfac lucrurile functionale sa vad de ce functioneaza ci atunci cand se stricau eram sigura ca am sa reusesc sa le repar, ardeam de nerabdare sa le desfac si clar le faceam mai stricate decat erau la inceput :). Acum nu mai sunt atat de curioasa dar in schimb nu stiu cum reusesc sa le tot “comit”.    
        De exemplu pe la inceputul anului intr-o zi innorata, spre dupa-masa am vrut sa sterg lustra insa nu stiu cum de nu am bagat de seama ca becul e aprins, a fost o chestie de repezeala a mea .. sterg frumos pana aud BOOOOMMMM, se arsese siguranta principala sau cum ii spune, cert e ca nu mai aveam curent deloc, becurile mi se arsese iar surpriza cea mai mare a fost cand am vazut ca mi s-a ars televizorul in camera iar de atunci peretele in camera e gol ornamentat cu un suport de televizor :).
        Insa m-am gandit ca daca tot vine Black Friday cu marile reduceri sa profit cumva si sa-mi achizitionez unul nou, am intrat in categoria Lcd sa-mi salvez exact ce televizor imi doresc.

      Am zis sa cumpar exact acelasi model sa nu se vada diferenta :), doar cu 1 cm mai mare, asa va avea Mario propiul televizor pentru desene. Si daca 29 noiembrie e o zi de cumparaturi am vizitat si categoria aspiratoare cu sac ca si pe asta l-am “aranjat” in modul meu violent de a face cu aspiratorul pentru ca daca nu apas pe tava aia am impresia ca nu ia toata mizeria de pe covor..si am apasat…pana mi s-a  rupt de mi s-a rupt in doua locuri e tot pansat saracul si fara o roata. De data aceasta am ales un aspirator negru poate imi poarta mai mult noroc.
        Sper doar ca in astea 20 de zile ramase sa nu mai stric nimic cu ideile mele ingenioase 🙂
Aboneaza-te la newsletter-ul Delmag si fii primul care afla de super ofertele de Black Friday
         

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.