Un tur virtual la Vila Alpin

          Ne plimbam ieri prin parc amandoua, ne aminteam de copilarie si radeam, de mult nu mai suntem copii, suntem femei mature, casatorite. Intotdeauna ne-am sfatuit si ne-am sprijinit una pe alta. Pana si cand vine vorba de vacanta tinem cont una de alta. Normal ca in fiecare an discutia duce la vacanta 🙂 doar e cea mai frumoasa perioada din an. Si daca anul trecut am fost in cantonament la Straja i-am recomandat sa aleaga anul acesta sa mearga la schi in Straja. 
         – Probabil m-ai convins anul trecut sa fac un sejur la Straja, dar ca sa merg in iarna am nevoie de mai multe dovezi. (zise ea)
          – Pai asta se rezolva, intram pe site si facem un tur virtual al vilei de la Staja, asa ai siguranta ca va fi o vacanta de vis.
          – Am tableta la mine hai arata-mi acum ca-s curioasa. (zise ea)
          Si am intrat pe site , nu a prea incantat-o imaginea lui, parca lipsea ceva , categoriile din capul paginii erau scrise prea mic si nu ieseau in evidenta la fel ca si numele de ALPIN. Mi-a spus ca site-ul nu ii inspira prea multa incredere, ca pare mai mult un articol despre Vila Alpin, dar i-am spus ca nu asta conteaza cel mai mult si primul lucru care i l-am aratat au fost camerele care i-au placut, pareau curate si destul de spatioase. Apoi a vizitat restauranut, macarea i s-a parut tare delicioasa cred ca de aceea a stat cel mai mult aici si a analizat-o 🙂 . A vizitat si sala de conferinte desi ea nu avea nevoie de asa ceva asa ca vizita a fost foarte scurta. Ar fi vrut insa mai multe poze, i-ar fi placut pana si poze cu personalul pentru ca e exigenta de fel… Dar am reusit sa o conving ca face cea mai buna alegere astfel si recomandarile mele au influentat-o intr-un fel sau altul.
           Pana si eu sunt de parere ca site-ul ar trebui modificat un pic, probabil un pic de culoare nu ar strica si altfel ar atrage clientii, spre exemplu ar putea sa arate ca modelul de mai jos

ce ar putea sa-l faca mai primitor si mult mai frumos. Categoriile ar trebui sa iasa in evidenta mult mai mult ca accesarea lor sa fie mult mai usoara. 
       – Mai convins! Am gasit atatea cuvinte frumoase pe site despre imprejurimii, m-a incantat ca pot inchiria echipamentul sportiv si bineinteles nu ma rup de lume avand wireless. Abea astept sa gust din acele bunatati pe care le-am vazut in poze si am sa le recomand chiar eu personal o organizare mai buna a site-ului asta pentru ca imaginea conteaza. (spuse ea)
        – Bine atunci ma bucur ca te-am convins si sunt sigura ca o sa fi multumita de tot ceea ce o sa gasesti acolo.
        
Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013
          

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.