Imopedia vine cu un concurs

            Dupa cum stim cu totii in ziua de azi concurenta e mare, mai ales in afacerii. Odata ajuns acolo sus trebuie sa lupti sa te menti in top. Cum altfel? decat sa fi ingenios sa fi cu cateva minute mai destept ca ceilalti. Asa au fost si cei de la Imopedia.ro care au avut idea ingenioasa sa-si promoveze printr-un videoclip noul sau site, videoclip realizat de catre trupa Taxi la cererea lor…ingenios, zic!

          Imi place videoclipul dar si versurile din care reise cat de silitori sunt cei de la Imopedia.ro 🙂 . Care se dedica trup si suflet afacerii pentru a reusi sa-si multumeasca toti clientii bineinteles nu pot sa remarc supararea sotiei din videoclip :).
         Parerile publicului adica clientilor conteaza foarte mult pana la urma pentru ei se lucreaza, nu degeaba se spune “clientul nostru, stapanul nostru”. Idea videoclipului din punctul meu de vedere e bine venita, pe mine una a reusit sa ma cucereasca.
        Imopedia.ro este un site imobiliar unde puteti vinde sau cumpara spre exemplu apartamente pana la inchirieri birouri. 

        Noul site e mult mai atragator si mai usor de utilizat ca primul, eu una personal nu am gasit nici un “defect” dar daca voi o faceti atunci intrati aici spuneti-va parerea si sugestiile pana pe data de 30 noiembrie 2013 si puteti castiga un Samsung Galaxy S4. Succes!

Comments

comments

8 thoughts on “Imopedia vine cu un concurs

  1. suzana suzy says:

    Sunteti minunati merita-ti cu varf si indesat sa aveti un viitor perfect si plin de succes , cat de articol este chiar foarte ok ! M-am inscris … acum ce o vrea dumnezeu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.