Bine sau prost imbracat?

      Locatia era superba, mirii aratau atat de frumos impreuna, doar invitati de seama. Noi stateam la masa si priveam fiecare invitat ce intra, nu-i stiam pe toti, nu aveam de unde. La un moment dat intra o doamna, bine imbracata, atragea toate privirile, rochia era superba , fara pic de cuta, parul frumos aranjat cu un machiaj subtil dar frumos. Dupa ea intra el, intr-un costum maro, sifonat, camasa parca avea 2 dungi la maneci inloc de una (saracul de el, zic) si era de un gri murdar inloc de un alb impecabil.
     Ma uit la sot mirata :
     – Chiar o fi sotul ei?
Da normal ca era sotul ei doar il luase de brat, parca toata impresia pozitiva avuta despre ea acum se risipise. Era evident ca toata lumea o barfea pe ea si nu pe el, doar ea era responsabila ca el sa fie curat si frumos aranjat. .
     M-am uitat la sot sa vad daca e totul in regula, am vrut sa ma asigur ca arata mai bine ca mine :). Nu vad cum in ziua de azi mai e posibil asa ceva, cand sunt atatea posibilitati. Nu mai avem fierul de calcat cu carbuni, ci unul mult mai performant

ce-l bagi in priza si gata e magia. Avem electrocasnice in aproape orice magazin la indemana oricui.  Eram inca socata de ce am putut vedea ochilor. Era normal sa arate impecabil la fel ca ea, camasa calcata si curata, cravata cu un nod perfect asezata pe mijloc, iar panatlonii sa nu aiba o alta dunga inafara de cea de pe mijloc.  
       Faptul ca ne imbracam ingrijit adauga un plus la personalitatea noastra si o impresie pozitiva. Eu recunosc ca de mica ma schimbam de 4-5 ori pe zi si acum mare, am obsesia sa calc toate hainele, sa arate impecabil. Tocmai de aceea mi-am cumparat masa de calcat Bosch, pentru a-mi usura munca considerabil. 
      Mereu am incercat sa fiu in pas cu moda, dar si sa am toate hainele “prezentabile” iar singurul magazin responsabil pentru asta a fost si este Marketonline.ro.
      Voi ce parere aveti “dati importanta felului in care va imbracati”?
Acest articol a fost scris pentru proba 23 in cadrul competitiei SuperBlog
  
       

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.