Dream car art contest – provocare pentru copii

        Era cea mai devotata profesoara, isi iubea elevii ca pe propii copii, nici unul nu era mai urat sau mai slab in ochii ei, pe toti ii iubea in mod egal. Inca de pe vremea cand era educatoare avea grija de ei si le aducea mereu cadouri cumparate din banii propii.
       Intotdeauna si-a dorit sa faca ceva mai mult pentru ei, sa-i ajute mai mult insa cu fortele propii nu avea cum. Pe langa faptul ca ii sustinea si ii indemna la olimpiade si tot felul de concursuri sportive, isi dorea ca toti sa aiba sansa sa castige in mod egal chiar daca nu erau priceputi la o anumita stiinta. Cel mai bun concurs ar fi fost cel de desen. Tuturor le placea sa deseneze.
       Ajunsa acasa s-a documentat bine si a cautat un concurs de desen pentru copii de categoria 8 ani- 15 ani, exact ce-si dorea. Bucuria a fost mare cand a gasit detalii despre Dream Car Art Contest, un concurs ce incepea in data de 15 noiembrie 2013 si tinea pana in 15 martie 2014. Avea timpul necesar sa mobilizeze toti copii sa participe la concurs, un concurs cu multiple premii, de la telefoane, la tablete si seturi pictura incepatori pana la premiul cel mare : o calatorie in Japonia! Un concurs sponsorizat de TOYOTA  in care nu trebuie decat sa deseneze fiecare cum isi imagineaza masina visurilor.

     Chiar in ziua aceea imprimase foi cu anuntul de a se prezenta toti copii in data de 20 noiembrie 2013 in sala de sport cu ustensilele necesare pentru desen un plic trimbrat si o foaie. Intre timp ea avea sa mobilizeze toti profesorii sa o ajute in raspandirea vestii si pentru alte scoli si avea sa faca rost de foarte multe formulare de inscriere de la dealerilor Toyota. Ca mai apoi sa trimita toate plicurile cu copii inscrisi, promitandu-le cate un 10 la desen :).
      A raspandit vestea si pe retelele sociale sa auda toti parintii de minunatul concurs pentru copii lor.
      Ziua de 20 venise, mai era putin pana la ora 16 dar sala si curtea scolii era plina de copii, emotiile erau mari si ea era atat de multumita de ceea ce a putut realiza. Au intrat copii in 5 ture pentru ca au fost atat de multi incat nu intrau toti o data. Succes garantat! Toti aveau sanse egale la castig.
      Acum nu le mai ramanea decat sa astepte pana dupa sarbatori pentru anuntarea rezultatelor si cine stie poate premiul cel mare va fi castigat de un copil ce si-a desenat masina visurilor acolo in sala de sport.
  
     Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013 proba 24.
      

   

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.