Inovatia la mine in casa

     “……Nu!!!! Ce faci? Nu sti ca sunt sintetica? Cum ma poti baga in masina de spalat? O sa ma distrugi si o sa ma arunci la gunoi dupa. Nu inteleg de ce-mi faci asta si pe deasupra sunt si curata si nepurtata de atata timp. ……”
           
         Urla rochita mea in disperare din noua mea masina de spalat Innex de la Indesit

“…….Nu!!!! Nu o porni!!!…. “ 
               Dar eu apasasem deja pe buton iar in doua secunde pornise deja.
“…….Cat de frumos, ce bine ma simt, atingerea apei e atat de delicata, iar temeratura ei e ideala pentru materialul meu sintetic, parca plutesc si nu as vrea sa se mai termine niciodata …..cum deja e gata? asa repede in doar 9 minute? Pai imi placea acolo inauntru si uite nici nu m-am “distrus”, sunt ca noua si miros atat de frumos….”

      Exact! 9 minute durase toata operatiunea de reimprospatare, mai aveam exact o ora pana la inceperea sedintei cu parintii iar noua mea masina ma ajutase ca prin magie sa pot imbraca acea rochie. 9 minute + 15 minute la soare = era gata de purtat in 24 de minute! Un adevarat miracol ce nu credeam ca e posibil pana acum.
     O masina ce-mi economiseste timpul meu pretios, spalandu-mi hainele si in 30 de minute, am 3 optiuni anti-pete, 4 cicluri sport (inclusiv pentru pantofii sport) si un ciclu anti-miros. 
     Daca pana acum trebuia sa astept aproximativ 2 ore pana era gata masina de spalat, acum nici nu apuc sa termin curatenia in casa si rufele mele sunt spalate impecabil gata pentru a fi intinse la uscat. Iar cel mai avantajos lucru este ca o pot programa sa porneasca la ce ora doresc eu, de obicei o programez cu o jumatate de ora inainte de a ajunge acasa, astfel o data ajunsa nu trebuie decat sa le intind pe sarma.
    Datorita noilor inovatii rufele mele, fie ele din bumbac, sintetice sau chiar din matase, le pot spala linistita in noua masina de spalat Innex, iar rufele ies impecabile.
     
      

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.