Cum sa faci pantofii din piele mai confortabili

            Si-a cumparat sotul meu o pereche de ghetute din piele (interior-exterior), problema e ca marimea difera la incaltaminte in sensul ca l apantofi are 41 de exemplu, iar la adidasi are 40. Ghetutele sunt superbe si sunt marimea 40 dar il strang in parti. Atunci ce credeti ca am facut, am cautat tutoriale pe net si am gasit unul care chiar a dat rezultate.

  1.              Se pune apa intr-o punga ce se inchide ermetic sau in cazul meu nu am avut asa ceva in casa si am folosit pungi pentru gheata legate bine la gura.
  2.              Puneti punga cat mai bine in pantof, sa acopere tot interiorul.
  3.              Dati pantofii cu pungile de apa in ei la congelator cateva ore pana incheata apa in ei.
  4.               Scoateti de la congelator, lasati pantofii cu pungile in ei aproximativ 20 de minute, apoi le scoateti.

     
      Pielea se lasa si devine mai moale, pantofii se pot uda un pic dar nu e nici o problema, ai mei s-au udat c-am tare pentru ca doua din pungi au fost un pic ciupite si nu am vazut. Daca procesul nu va da rezultatul dorit atunci mai incercati de cate ori e nevoie.
      La mine a dat rezultate iar acum sotul ii poarta fara sa aiba dureri de picioare. C-am asa aratau cu pungile inauntru

M-am chinuit un pic pana au intrat pana in varf dar am reusit, au inghetat foarte greu piele fiind groasa si protejand interiorul. 
      Va doresc multa bafta 🙂
     

Comments

comments

6 thoughts on “Cum sa faci pantofii din piele mai confortabili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.