Cadou pentru copilasul meu

        Parca ieri imi faceam 5 teste de sarcina entuziasmata ca as putea fi insarcinata. Nu am sa uit niciodata ziua de 1 aprilie, atunci cand am aflat ca o minune creste in mine. Apoi a urmat nasterea unui ingers frumos si sanataos, mult asteptat sa vina pe lume. Viata mi s-a schimbat radical in bine, zeci de trairi frumoase aveau sa vina zilnic. Frica si ingrijorarea mi se accentau tot mai tare pe zi ce trecea, dar a fost de-ajuns iubirea de mama sa trec peste si sa fac lucrurile cu gincasie si multa atentie. Sa fi langa ingersul tau cand zambeste pentru prima oara, cand gangure pentru prima oara, cand merge, cand spune primul cuvant sunt cele mai frumoase momente din viata. Unice, ce iti raman intiparite in memorie pentru totdeauna.
       Nu mai e mult si sunt deja doi ani de cand a reusit sa ne umple inima de bucurii, doi ani plini de zambete, imbratisari si trairi impreuna. Ma uit la el si-mi zic ca orice mamica, “am cel mai frumos copil din lume“. Zambetul lui cu care ma trezeste in fiecare dimineata ma face sa uit de probleme si ma determina sa fac tot ceea ce-mi sta in putinta pentru a-l face fericit.
      As vrea ca anul acesta pe langa jucariile care le va primi in dar de la Mos Craciun, sa-i cumpar de ziua lui ceva special cu care sa se mandreasca si sa-si aduca aminte cand e mare, asa ca am ales sa-i cumpar cadou din cel mai luxos magazin, LuxuryGift.ro. Am ales un proverb chinezec imprimat frumos pe un suport cu fluture si cristale swarovski unde am sa atasez o forografie cu el la varsta de doi ani.

        Un cadou simbolic, ce-i va aminti intotdeauna de dragostea mamei lui.
Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2013.
        

Comments

comments

One thought on “Cadou pentru copilasul meu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.