Dar din dar se face Rai…

            Saptamana trecuta eram la cumparaturi prin piata, aveam banii calculati pentru ceea ce trebuia sa cumpar insa inaintea mea la taraba era un batranel cu ochii tristi isi cumparase niste cartofi si ceapa. Ma uitam la el cum isi cauta disperat banii prin buzunare pentru a plati, era ingrijorat ca nu avea de-ajuns asa ca i-am spus vanzatoarei sa treaca la mine in cont ce avea de platit. Batranelul s-a uitat la mine cu ochii mirati si umezi de parca nu-i venea sa creada. Am iesit din piata cu ochii in lacrimi, mi se rupea sufletul. Iar din pacate eu singura nu-i pot ajuta pe toti.
             Imi place sa fac astfel de daruri oamenilor ce au nevoie, sa le vad bucuria de pe fata sa simt ca am facut o fapta buna. Ar trebui sa facem asta cu totii mai des, sunt multi oameni care au nevoie de ajutorul nostru si doar impreuna ii putem ajuta pe toti.
            Se apropie Ziua Recunostintei si totodata si Craciunul, ar trebuie sa incercam sa fim mai buni, sa ajutam mai mult. Puteti ajuta cu o vorba buna, cu un pachetel de macare calda celor ce traiesc pe strada, puteti merge la un azil de batrani sa le daruiti ceva sau pur si simplu sa le spuneti o vorba bun (sunt multi batrani abanonati acolo pe care nu-i mai cauta nimeni) sau puteti merge la un camin de copii.
            Eu de sarbatori obisnuiesc sa fac in fiecare an un pachetel pentru copii abandonati de la maternitate, sa cumpar pampers-uri sau hainute, orice e bine venit pentru ei.
            Daca doriti sa ajutati o puteti face si in cadrul campaniei de la Campofrio, o campanie sustinuta de World Vision Romania. #Campofriofacebine  va transforma orice produs Campofrio cumparat  din reteaua Careffour intr-un sandvis pentru un copil neajutorat din comunitatile doljene.

       Astfel Campofrio donand de Ziua Recunostintei cel putin 8000 de sandvisuri copiilor defavorizati, probabil cel mai bun sandvis mancat vreo data in viata lor. Pentru ca in zona Dolj sunt copii subnutriti, care de cele mai multe ori se pun la culcare flamanzi si nu cunosc alta mancare decat cartoful, painea si fasolea.
          Cu totii putem aduce un zambet de bucurie pe chipul unui om neajutorat.
   
          Dar din dar se face Rai…………

Comments

comments

6 thoughts on “Dar din dar se face Rai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.