Doina – crema mea de buzunar

               Ehe mai tineti voi minte perioada pubertatii? Cand ne-au aparut primele cosuri, cele mai urate amintiri. Nu stiam atunci ca si azi despre fond de ten sau alte cosmetice. Mai furam de la mama creionul negru sau un ruj. Creionul il umezeam un pic si imi pictam genele, Dumnezeu stie daca se vedea ceva dar eu aveam impresia ca sunt cu mult mai frumoasa.
               Ani treceau si eu eram tot mai “matura”, aflasem de fondurile alea de ten ce le puteai cumpara de la orice magazin mixt, odata cumparat si intins pe fata parca imi cazuse o caramida portocalie drept intre ochi, dar eu ma credeam frumoasa :)).
                Nu erau prea multe cosmetice sau nu le stiam eu si oricum nu-mi permiteam la varsta aceea sa-mi cumpar prea multe. Singurul produs cu adevarat important si pe care mi-l aduc aminte si acum de fiecare data cand il vad pe raft era DOINA de la Farmec.

       Era crema minune pentru mine, o foloseam sa-mi curat fata dar si sa mi-o hidratez, era minunea mea in materie de cosuri. O foloseam foarte des mai ales cand aveam bataie de cap cu acneea dar ea isi facea treaba impecabil. O puneam pe o bucata de vata ca nu stiam atunci de existenta dischetelor demachiante si imi curatam fata bine pana nu mai ramanea nici o urma de mizerie.
       Azi folosesc noua crema Doina, o crema multi functionala pentru ca o pot folosi pentru ten, maini si corp. Este nutritiva si vitaminizanta si-mi lasa pielea foarte hidratata si catifelata. Chiar si dupa atatia ani gama Farmec imi satisface toate nevoile avand produse foarte bune ce-si fac treaba minunat.
          Are si un videoclip tare dragut de promovare–colaborare Krem.
                  Acest articol a fost scris pentru ultima proba din cadrul competitiei Super Blog 2013

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *