O experienta minunata

              Blogul meu face in martie un an de cand l-am infiintat, deci sunt noua in bransa la fel cum sunt noua si in parteneriatul cu Super Blog 2013. O competitie luata foarte in serios atat de organizatori cat si de participantii bloggeri. A fost mai mult o provocare pentru mine, am aflat despre Super Blog in primavara, cand cititnd un blog drag mie am remarcat banner-ul cu Super Blog.
             Atunci cand m-am decis sa particip eram optimista ca as putea sa fiu printre castigatori, dar nu a fost asa. Pentru ca nu am experienta necesara, nu stiam in ce mod trebuie sa scriu si cum sa prezint exact temele ca sa fiu pe placul juriului. La inceput nu am avut curaj sa intru pe alte bloguri de frica sa nu ma demoralizez insa pana la urma am facut-o pentru ca trebuia sa invat, trebuia sa vad unde gresesc si cum trebuia defapt scris. Am hotarat sa citesc blogurile celor mai buni asa ca am ales castigatorul locului intai din primavara si toamna trecuta, Sorana Bordas si Christian Hertzug (bloggeri parteneri). Ei bine mi-am dat seama atunci ca inca mai am cale lunga, nu era chiar asa de simplu doar sa prezint produsul, sa pun o poza si un link si era gata. Trebuia poveste, fantezie, buzz sa impresionez juriul, trebuia sa ma intrec si pe mine.
             Prima nota a fost 75 si eram atat de fericita ca reusisem :), dar de fapt pe parcurs mi-am dat seama ca era o nota mica, am avut si note de 91, 92 insa trebuia mai mult la fiecare proba pentru a ajunge in top. Dar nu sunt suparata, poate doar un pic dezamagita de mine si de locul in clasament. Cel mai probabil nu o sa castig nimic material dar plec cu un sac plin de informatii, am cunoscut niste oameni minunati de la bloggeri la organizatori. Plec cu capul sus ca am reusit si am avut ambitia sa duc acest concurs pana la final chiar si fara experienta.

           Probabil aceasta competitie nu ar fi ajuns pana aici fara partenerii media precum Radio Lynx, unde am ascultat cele mai interesante emisiuni despre competitie, probe si bloggeri. Si consider ca doar un parteneriat atat de “strans” a reusit sa duca Super Blog atat de departe. Datorita lor s-a extins informatia, s-au stabilit cele mai bune reguli si cerinte, organizarea si seriozitatea atingand cote maxime.
          Va multumesc pe aceast cale tuturor ce stati la baza Super Blog 2013, fara voi nu as fi invatat atatea si imi salut toti prietenii minunati facuti in cadrul acestei competitii.

           Acest blog a fost scris pentru Super Blog 2013

Comments

comments

One thought on “O experienta minunata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.