Masina stricata..un dezastru

             Aglomeratie mare in oras, eu cu masina mea mica, fac curba sa ies pe strada principala, unde era nebunia si ce sa vezi masina mea moare…o pornesc, o rog frumos… si nimic. Toti soferii erau nervosi, ma claxonau in prostie, de parca as fi fost prima caruia i s-a stricat masina in trafic (aglomerat). Reusesc intr-un final sa o pornesc, ideea era sa o accelerez continuu ca altfel iar murea, a fost greu pana acasa desi era foarte aproape mi s-a parut o eternitate.
             Ajunsa acasa ma apuc sa cat pe internet tot felul de mecanici,  nici nu stiam care era bun si eficient. Intr-un final am ales unul la “ghici”, ajunsa la el la service auto mi-a spus ca masina trebuie sa stea cel putin doua zile in service pentru reparatie…ce era sa mai fac? normal ca acolo am lasat-o.  Insa dupa doua zile cand am luat-o rezervorul era mai putin de jumate (cu doua zile in urma avea facut plinul), nu ma zis nimic (o fi facut omul drumuri sa o verifice, zic) dar nici nu am ajuns bine acasa si surpriza ..MOARE MOTORUL!!! Ceva ii facuse de ajunsesem cu ea acasa linistita dar nu o reparase de tot, pe langa faptul ca imi luase si o gramada de bani. Acum nu mai raspundea la telefon si nu mai dadeam de el nici cum.
           Cum sa mai ai incredere in mecanici “fantoma” ?
           Asta e experienta mea urata care nu va fi si a voastra pentru ca de acum exista platforma Autoeconom.ro, unde fiecare dintre noi putem gasi mult mai usor service-ul ideal pentru nevoile si buzunarele noastre. E simplu completand doar o cerere de oferta in locatia dorita, care arata astfel

iar AUTOECONOM va va raspunde cu cele mai bune oferte pentru voi. Serviciul venind astfel in ajutorul tuturor soferilor, astfel eonomisind timp, bani si stres. Este absolut gratuit “deschis” 24/24. 
       Data viitoare cand am sa fac revizia stiu exact unde sa apelez pentru ajutor, abea astept sa vad preturile competitive care sigur vor fi mai mici ca ofertele mecanicului meu “fantoma”.
Eu zic ca pentru initiativa lor se le dam si un like in semn de multumire Facebook Autoeconom!!!

Comments

comments

3 thoughts on “Masina stricata..un dezastru

  1. autoalmira says:

    Reprezint un service auto din Bucuresti si imi place cum ai scris acest articol. Daca sunteti interesat de o colaborare, va rog sa ma contactati la adresa de email mentionata in acest comentariu. autoalmira.ro [at ] gmail .com Va multumesc anticipat si va doresc un an nou excelent !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *